Η Κύπρος, το κλάμα και το πρώτο Ραφάλ

Η Τουρκία με τον Ερντογάν έχει μπει μέσα στην Αμμόχωστο και όλοι αποκρύπτουν το γεγονός, μιλάνε για τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και για να ανέβει ψηλότερα το ηθικό μας ανακοινώνουν ότι ήρθε και το πρώτο Ραφάλ!

Η Τουρκία με τον Ερντογάν μετά την Συρία, το Ιρακ, την Λιβύη και την Αρμενία, μπήκε και στην Αμμόχωστο και ετοιμάζεται με τις ευλογίες της Αμερικής και της Ρωσίας να μπει και στο Αφχανιστάν και εμείς κοκορευόμαστε στα κυβερνητικά κανάλια γιατί φέραμε το πρώτο Ραφάλ.

Ξεπουλήσαμε την Κύπρο πριν από 55 χρόνια, προδώσαμε τους αδελφούς μας, πήγαμε να δολοφονήσουμε τον Εθνάρχη Μακάριο και αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας για να μην πούμε χειρότερα, βρίζουμε τους Τούρκους.

Και κλαίμε με ψεύτικα δάκρια. Αυτοί που έριξαν τον Γεώργιο Παπανδρέου και προετοίμασαν την Χούντα. Αυτοί που απομάκρυναν την μεραρχία που είχε στείλει στην Κύπρο ο Γεώργιος Παπανδρέου, οι ίδιοι που αποκρύπτουν σήμερα τα εθνικά εγκλήματα.

Ποιά Τουρκία. Ποιός ΟΗΕ και ποια Ραφάλ. Την Κύπρο την πουλήσαμε τότε. Το 1965, το 1967, το 1974.

Και την μνήμη την θάβουμε γιατί δεν μας συμφέρει, γιατί είμαστε ένοχοι. Όχι γιατί έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, αλλά γιατί τα ολέθρια εθνικά λάθη δεν θέλουμε να μας διδάξουν.