Υπόθεση Μητσοτάκη. Έτσι παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα των αρίστων

Το “πόθεν έσχες” που αφορά σχεδόν όλους τους Έλληνες είναι μια ΗΘΙΚΉ υποχρέωση αλλά και με ποινικές επιπτώσεις στην περίπτωση μη κατάθεσης ή απόκρυψης στοιχείων.

Δεν θα αναφερθούμε στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη που κατέθετε τα δικαιολογητικά της αποκτηθείσας περιουσίας του χωρίς να συμπεριλαμβάνει και αυτά της συζύγου του με την δικαιολογία ότι ήταν σε διάσταση.

Θα αναφερθούμε στο εξής καταπληκτικό που πραγματικά απεικονίζει ακριβώς την χώρα στην οποία ζούμε αφού αυτό συμβαίνει στον πρώτο πολίτη της τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο νόμος λέει ότι τα πολιτικά πρόσωπα και οι σύζυγοι τους ή τα παιδιά τους δεν μπορεί να έχουν Οφσορ εταιρείες στο εξωτερικό. Είναι ανήθικο αλλά και ποινικά κολάσιμο.

Ο κ. Μητσοτάκης στο πόθεν έσχες του, απέκρυπτε από το 2016 ότι η σύζυγος του είχε Οφσορ εταιρεία στην Γαλλία.

Και όταν αυτό αποκαλύφθηκε προχθές, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η σύζυγος του με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό την πούλησε το 2016 στον αδελφό της!

Νομιμοποίησε την αγοραπωλησία με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και μάλιστα μεταξύ των συγγενών ως νόμιμο έγγραφο, όταν η αγορά με επίσημα έγγραφα της Γαλλικής Εφορίας, έγινε το 2020!!!

Τα λόγια περισσεύουν. Όπου φτωχός και η μοίρα του στην χώρα των αρίστων…