Το μπάχαλο με τα μέτρα της Κυβέρνησης. Ράβε, ξήλωνε παίζουν με την ζωή των επιχειρηματιών

Δέκα ολόκληρους μήνες ζούμε στον κόσμο του κυβερνητικού παραλόγου.

Το τελευταίο και σοβαρότερο ήταν οι καθήμενοι στα κέντρα διασκέδασης στα μπαράκια και στις καφετέριες. Εντάξει! στα εστιατόρια δεν μπορείς να φας όρθιος, αλλά στο μπαράκι ποιός μας λέει ότι δεν θα σηκωθείς να μιλήσεις στον διπλανό. Ποιός μας λέει ότι τους καθημένους στα σκαμπό που συνήθως έχουν τα μπαράκια δεν θα τους μπερδέψουν με τους όρθιους.

Έχουμε λοιπόν από την μία πλευρά τον κορονοϊό που δεν αστειεύεται και που η αντιμετώπιση του απαιτεί σοβαρότητα και από την άλλη έχουμε τους κυβερνητικούς παράγοντες και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παίζουν με τον πόνο των επιχειρηματιών.

Χαρούμενοι τους είπαν να ανοίξουνε και μέσα σε μία εβδομάδα τους είπαν να τα κλείσουν γιατί λέει έγινε μετάλλαξη. Λες και δεν το περίμεναν.

Χαρούμενοι είπαν να βγάλουμε τις μάσκες και σε δέκα ημέρες έντρομοι για τον δέλτα ιό που επιτίθεται ακάθεκτος είπαν να τις ξαναβάλουμε!

Θα δεχόμαστε εμβολιασμένους από όλα τα κράτη και ετοιμαστείτε ξενοδόχοι μας είπαν και αμέσως ήρθε η Μέρκελ και τους έβαλε πάγο λέγοντας ναι στους εμβολιασμένους αλλά μόνο με τα ευρωπαϊκά εμβόλια!

Οι κυβερνητικές ιδιωτικές τηλεοράσεις μας βομβαρδίζουν καθημερινά με έξυπνα τρυκ ότι οι εμβολιασμένοι είναι 7 εκατομμύρια και δεν λένε ότι επτά εκατομμύρια είναι όλοι και οι διπλοί και οι μονοί και αυτοί που είναι σε αναμονή 15 ημερών και τελικά μαθαίνουμε ότι έχει εμβολιαστεί πλήρως μόνο το 35% του πληθυσμού.

Πέντε μήνες υπόσχονται ότι στο τέλος Ιουνίου θα έχει θωρακισθεί η χώρα αφού θα έχει εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού και ξαφνικά εκβιάζουν τους πολίτες να εμβολιαστούν γιατί θα πάθουμε μεγάλη ζημιά για την οποία θα είναι υπεύθυνοι οι νέοι που διασκεδάζουν και δεν εμβολιάζονται.

Και στο τέλος έρχονται και οι καθήμενοι. Περιμένουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο την νεολαία για να τους βάλουμε να διασκεδάζουν καθιστοί και χωρίς μουσική.

Τελικά μάλλον ζούμε σε ένα μεγάλο τρελοκομείο όπως είπε και αείμνηστος Καραμανλής.