Κώστας Καίσερλης: Να αποκαθηλωθεί το ανοσιούργημα που στήθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο μας

Πήραμε την επιστολή του κ. Καίσερλη, τον ευχαριστούμε και την δημοσιεύουμε.

“Είμαστε τρεις ημέρες πριν από την μαύρη επέτειο της αποστασίας της 15ης Ιουλίου του 1965 όταν ελάχιστοι Βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Σταμάτης Μανούσης για τα άνομα συμφέροντα τους, έστησαν στο απόσπασμα και εκτέλεσαν την νεαρή τότε δημοκρατία μας και την λαϊκή κυριαρχία.

Σήμερα  δυστυχώς μαθαίνω ότι σε περίοπτη θέση στο νοσοκομείο μας  μπήκε μια τεράστια μαρμάρινη πλάκα στον τοίχο για να θυμίζει στους σημερινούς τα κατορθώματα ενός αποστάτη και να διδάσκει στις επόμενες γενεές την υποκρισία. Να αποκρύπτουν και να συγκαλύπτουν τις ατιμωτικές για την δημοκρατία μας και την κυριαρχία του λαού μας πράξεις τους.

Πριν από λίγα χρόνια ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση κενοταφίου για να τιμήσει τον αποστάτη Σταμάτη Μανούση. Το βλέπω όταν επισκέπτομαι το νεκροταφείο και ανατριχιάζω. Δεν μίλησα γιατί είπα μέσα μου ότι φανερώνει την ματαιοδοξία, αλλά και την υποκρισία των ζωντανών. 

Αλλά το σημερινό πάει πολύ. Τελικά καταλαβαίνω ότι είναι μια στημένη δουλειά για να αλλοιώσει την ιστορία και να αλλάξει για πολλούς, κυρίως πολιτικούς λόγους, τον ρόλο του θύτη σε θύμα. Και αυτό δεν το ανέχομαι.

Αναρωτιέμαι:   Ένας προδότης ολόκληρου του δημοκρατικού  λαού. Ένας αποστάτης του 53% των δημοκρατικών πολιτών. Ένας εκ των ελαχίστων Βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο Σταμάτης Μανούσης της Κω, που οδήγησαν την χώρα στην ατίμωση και μετέπειτα στην δικτατορία και στο έγκλημα της Κύπρου πως γίνεται στην σημερινή εποχή να απαιτεί και δυστυχώς να εισπράττει δικαίωση και τιμές;

Όχι! Απαιτώ επώνυμα εγώ ο Κώστας Καϊσερλης, ένας απλός πολίτης που με σημάδεψε όπως και χιλιάδες νέους ανθρώπους η εποχή του 114, να μου πουν, ο υπουργός υγείας, ο διοικητής της ΔΥΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου, ο κ. Χρυσόπουλος και τα άλλα μέλη του νοσοκομείου για ποιόν λόγο έβαλαν στο νοσοκομείο μας αυτή την μαρμάρινη πλάκα.

Απαιτώ να δικαιολογήσουν αυτή την ανιστόρητη πράξη τους που στην ουσία  ενέχει πολιτικές σκοπιμότητες απόκρυψης και συγκάλυψης των πολιτικών εγκλημάτων κατά της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Και να γνωρίζουν. Μέχρι να αποκαθηλωθεί η πλάκα θα ζητώ απαντήσεις.  Αρκετά με όλους αυτούς που προωθούν σκόπιμα την συγκάλυψη των πολιτικών εγκλημάτων ενός βουλευτή που ο Κωακός λαός του εμπιστεύτηκε την ιδεολογία του, που τον σήκωσε στους ώμους του και αυτός τους ξεπούλησε στα παζάρια της βασιλικής καμαρίλας.   

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης”