Νέα πολιτική κίνηση στην Κω. Αν είναι αλήθεια σίγουρα θα ταράξει τα νερά

Μας πληροφόρησαν ότι κάποιοι συμπατριώτες μας είπαν την μαγική φράση ότι “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”

Αυτό που μάθαμε είναι ότι αυτή η ομάδα των συμπατριωτών μας έχει κουραστεί από τις ανακοινώσεις των επίδοξων σωτήρων του λαού που με καθημερινές παρεμβάσεις τους θέλουν να σώσουν την Κω και τους πολίτες της.

Δεν φτάνουν μόνο οι Βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων που δικαιολογημένα γιατί έτσι μας έμαθαν τακτοποιούν τις υποθέσεις των πολιτών και υπόσχονται όλα τα καλά,  αλλά στην σειρά τώρα μπαίνουν και οι υποψήφιοι Βουλευτές εν όψει των προσεχών εκλογών!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι μας πληροφόρησε ένας φίλος, όταν ακόμη ένας υποψήφιος σε μια σύσκεψη με παράγοντες του Δήμου ανακοίνωσε ότι μόνο με την δημιουργία ισχυρού Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού θα εκτοξευτεί ο Κωακός Τουρισμός!! Έφτασε να μοιράζει άχυρα στον αχυρώνα της ΤUI

Όλα σχεδόν τα κόμματα και καμιά πεντακοσαριά στελέχη, Υπουργοί, Βουλευτές, υποψήφιοι και περιφερειάρχες έχουν την μαγική ράβδο. Και οι αρχηγοί τους από τον Μητσοτάκη μέχρι και τον Τσίπρα εμφανίζονται ως οι μάγοι που θα σώσουν τον λαό και θα λύσουν τα προβλήματα του κόσμου.

Και οι πολίτες με τα δικά τους λεφτά, τους φόρους, τα τέλη, τα πρόστιμα, περιμένουν από τους μάγους την σωτηρία, περιμένουν το νοσοκομείο, τα σχολεία, την πραγμάτωση των ονείρων τους.

Παρακαλά ο Δήμαρχος τον κάθε σωτήρα Βουλευτή ή υποψήφιο, μπας και του λύσει το πρόβλημα, μπας και του παραχωρήσει ένα ακίνητο, λες και η περιουσία του δημοσίου στην Κω δεν ήταν των γονιών μας αλλά είναι του κυρίου Υπουργού.

Εάν πράγματι είναι αλήθεια ότι δημιουργείται μια τέτοια πολιτική κίνηση που θα ξεσηκώσει τον κόσμο και θα τον κάνει να απαιτήσει τα δικαιώματα του να διαχειρίζεται μόνος την περιουσία του και να λύνει μόνος του τα προβλήματα του, τότε σίγουρα κάτι καινούργιο γεννιέται και εμείς της “Κως Προοπτική” θα τους συμπαρασταθούμε αρκεί όλα να γίνουν στο φως της δημοσιότητας και επώνυμα.