Ο Κυρίτσης νομίζει ότι παροικούμε στην Ιερουσαλήμ

Αντιγράφουμε μια παράγραφο της τελευταίας ανακοίνωσης του Κυρίτση στην οποία ασκεί κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή:

Λέει λοιπόν ο Κυρίτσης τα εξής καταπληκτικά:

” Η σημερινή δημοτική αρχή έχει καθεστωτικά και αυταρχικά χαρακτηριστικά. Απέναντι σε “ενοχλητικά” για την ίδια ερωτήματα, επιστρατεύει απειλές, προσπάθεια εκφοβισμού και κούφιες μηνύσεις. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι να διαχειριστούν τον Δήμο και τις ανάγκες των πολιτών, διχάζουν το νησί, δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι σε κάθε άποψη. Δεν τολμούν να δώσουν απαντήσεις, δεν μπορούν να κάνουν έργα, μπορούν μόνο να κάνουν μηνύσεις”

Πες τε μας τώρα εσείς αγαπητοί μας φίλοι και φίλες εάν ζούμε σε αυτό το νησί ή εάν βρισκόμαστε στην Ιερουσαλήμ.

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι οι μόνοι που μπορούν να πιστέψουν τα όσα απίστευτα καταλογίζει ο Κυρίτσης στον κ. Νικηταρά και στους συνεργάτες του.

Ο άνθρωπος, δηλαδή ο Κυρίτσης, που ανήγαγε τις δικαστικές διώξεις και τις μηνύσεις σε υψηλού επιπέδου πολιτικό εργαλείο για την ηθική, πολιτική και οικονομική εξόντωση των αντιπάλων του καταγγέλλει τους άγιους ανθρώπους της σημερινής αρχής για την χρήση μηνύσεων!

Ο άνθρωπος, δηλαδή ο Κυρίτσης, που ανήγαγε τον εαυτό του σε Θεό μετά τον Θεό καταγγέλλει ότι οι αντίπαλοι του έχουν καθεστωτικά και αυταρχικά χαρακτηριστικά!.

Ο άνθρωπος, δηλαδή ο Κυρίτσης, που για ολόκληρες τετραετίες οδήγησε τους ταξιζήστες, τους περγολίστες και τους μπαρίστες σε απόγνωση και διωγμό καταγγέλλει τους άκακους ανθρώπους ότι είναι τρομοκράτες! 

Θα το ξαναπούμε: Κάτι δεν πάει καλά στον ίδιο και στην Ιερουσαλήμ όπου παροικεί.