142.750 ευρώ στους 4 πρώτους προσληφθέντες στην αναπτυξιακή της Περιφέρειας

Λεφτά υπάρχουν, τα λεφτόδενδρα ανθίζουν και ας κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό όταν ζητά να ενισχυθούν περισσότερο οι εργαζόμενοι που έχουν πληγεί εξ αιτίας του κορονοϊού.

142.750 ευρώ θα είναι η ετήσια μισθοδοσία τεσσάρων στελεχών που προσλήφθηκαν από την νεοσύστατη αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρεία της Περιφέρειας, την ώρα που οικονομικές συνέπειες από την πανδημία δεν έχουν αντιμετωπισθεί ακόμα.

Οι προσλήψεις για μετακλητούς υπαλλήλους πάνε και έρχονται. Ανώνυμες εταιρείες του Δήμου και της αυτοδιοίκησης στήνονται. Μισθοδοσίες που ρυθμίζονται κατά το δοκούν.

Και όλα αυτά όταν τα νοσοκομεία μας είναι υποστελεχομένα. Όταν οι υπηρεσίες της πολεοδομίας και των μηχανικών ασφυκτιούν από τις ελλείψεις προσωπικού. Και όταν είναι άγνωστα τα αποτελέσματα και η απόδοση όλων των παραπάνω νεοπροσληφθέντων.

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το ποσό που θα κοστίσει η πρόσληψη και των δικών μας στελεχών στην δημοτική αναπτυξιακή και πόσες μελέτες και έργο θα συντάξουν και θα παράξουν  οι ίδιοι.  Όπως και για τις φυσιολογικές αντιδράσεις των κανονικών υπαλλήλων