Μέσα στο χαμό των ιδιωτικοποιήσεων παρουσιάστηκε και η μελέτη του ναυτικού ομίλου

Θα λέγαμε ότι μας δουλεύουν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι και αυτοί ευχαριστιούνται που κάποιοι άλλοι τους δουλεύουν και αυτούς.

Το ΤΕΕ της Δωδεκανήσου με την παρουσία του προέδρου του κ. Γιαννικουρή, του τοπικού προέδρου κ. Χρυσουλάκη και του μέλος κ. Στρατικοπούλου παρουσίασαν και παρέδωσαν την μελέτη αξιοποίησης της περιοχής του ναυτικού ομίλου με στόχο την διεκδίκηση της περιοχής από τον Δήμο!

Δεν θα λέγαμε ότι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που συνέβη πριν από δύο χρόνια όταν ο Δήμαρχος παρέδωσε τις πράξεις μεταγραφής στο Κτηματολόγιο σε μια ειδική παρουσίαση και περιμένουμε ακόμα να γίνει έστω και μια μεταγραφή!

Αλλά αναρωτιόμαστε. Δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται στην Ελλάδα από αυτή την Κυβέρνηση με τις ιδιωτικοποιήσεις;

Δεν έμαθαν ότι ξεπουλιούνται τα πάντα;. Ακίνητα, κινητά και υπηρεσίες!

Προχθές μόλις μάθαμε από την καλή εφημερίδα Σταθμός για το ντιλ, όπως τελευταία το λένε, για τα ιαματικά λουτρά μας. Η πρώην Ανωτέρα περιμένει τον αγοραστή της. Μάλλον και το κτηματολόγιο θα πάει στους Γερμανούς! Άλλωστε όλοι θα το θέλουμε. Αφού το έχουμε απαξιώσει και εξευτελίσει ας το πάρει και ο καλός επενδυτής μπας και μεταγράψει τις πράξεις εφαρμογής.

Και θα αφήσουν το φιλέτο του ναυτικού ομίλου. Εδώ πέρασαν ολόκληρο νόμο για να μετατρέψουν τις παραλίες σε οικόπεδα και θα δώσουν το χρυσάφι στον οδοκαθαριστή Δήμο επειδή συντάξαμε μια μελέτη και μάλιστα δωρεάν.

Σε μια εποχή που το ΤΕΕ ρεμβάζει. Οι μηχανικοί που κοιμούνται. Που δεν τους νοιάζει. Σε αντίθεση με τότε που το ΤΕΕ και οι μηχανικοί ήταν μπροστάρηδες των αγώνων για διεκδικήσεις.