Η δημαγωγία, η προπαγάνδα, ο έλεγχος των ΜΜΕ και η επικυριαρχία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Στο βιβλίο του “η γη της επαγγελίας”  ο Μπάρακ Ομπάμα έγραφε για τα μέσα ενημέρωσης και το πόσο ορισμένα στερεότυπα ή ψεύτικες ειδήσεις ριζώνουν στην κοινή γνώμη.

Αυτό συνέβη με τον νόμο του Παρασκευόπουλου που ίσχυε μέχρι το 2017 και που είναι υπεύθυνος για πάσαν νόσον και πάσαν “μαλακίαν”

Μέχρι και σήμερα η Κυβέρνηση και τα φιλικά της κανάλια κατηγορούν τον νόμο και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποφυλακίζει όλους τους βαρυποινίτες, φτάνοντας μέχρι και τον δολοφόνο της γυναίκας του που θα βγει έξω μετά από 20 χρόνια μόνο φυλακής!

Φυσικά και στον νόμο υπήρχαν αρνητικά, όπως και θετικά. Φυσικά και τον νόμο τον εισηγούνται επιτροπές από καθηγητές και επιστήμονες κύριους. Φυσικά και για την αποσυμφόρηση των φυλακών και πριν από τον Παρασκευόπουλο υπήρχαν αντίστοιχες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Αλλά να χρησιμοποιείς τον Παρασκευόπουλο για να περάσεις στους ευαίσθητους πολίτες την άποψη περί νόμου και τάξης ή την σπίλωση προσώπων για κάθε περίπτωση πάει πολύ.

Αυτό συνέβη και με την πασίγνωστη παρουσιάστρια κ. Τατιάνα Στεφανίδου που ισχυρίστηκε στην εκπομπή της ότι φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση ενός Βούλγαρου εγκληματία.

Η κ. Στεφανίδου μετά το εξώδικο που της απέστειλε ο κ. Παρασκευόπουλος υποχρεώθηκε να ανασκευάσει δημόσια με της ακόλουθη δήλωση της. 

«Σε πάρα πολλά μέσα και εδώ στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο Βούλγαρος είχε ξαναβιάσει στο παρελθόν μια φοιτήτρια και είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Δεν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου και έχει πάρα πολύ δίκιο ο κύριος Παρασκευόπουλος ο οποίος διαμαρτύρεται. Διότι ο νόμος αυτός έχει λήξει αμετάκλητα στις 28/8/17, ο Βούλγαρος δεν αποφυλακίστηκε με αυτόν τον νόμο, αποφυλακίστηκε το ’20 επί Νέας Δημοκρατίας. Και πολύ καλά κάνει ο κ. Παρασκευόπουλος και διαμαρτύρεται για τη λάθος πληροφόρηση που μεταδόθηκε. Και πρέπει να το διορθώσουμε»