Ο Γιάννης Φραγκούλης, το ΧοτΣποτ και η επένδυση στον φόβο και στον ρατσισμό

Πληροφορηθήκαμε ότι παρατάθηκε για άλλα δύο χρόνια η θητεία του κ. Γιάννη Φραγκούλη στην διοίκηση του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης του γνωστού μας ΧοτΣποτ.

Άξιζε να πούμε δύο λυτά λόγια για τον συμπατριώτη μας Γιάννη Φραγκούλη που με σεμνότητα συμμετέχει στα κοινά του νησιού μας εδώ και πολλά χρόνια, με αρχές και ήθος παγκοίνως  αναγνωρισμένες και με εργατικότητα στηριγμένη στην γνώση.

Η παράταση της θητείας ήταν αναμενόμενη και χαροποίησε όλους τους συμπατριώτες μας.

Πέραν αυτού όμως και με την ευκαιρία της ανανέωσης της θητείας του ως διοικητή διαβάσαμε την παρατήρηση που ως σημείωση συμπλήρωσε την είδηση της ανανέωσης της θητείας.

“…. του διοικητή του ΚΥΤ Κω στο οποίο πλέον οι παραμένοντες είναι ελάχιστοι!”

Αυτή η διαπίστωση που γράφτηκε στο τέλος και στα ψιλά είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Τελικά είναι ελάχιστοι οι πρόσφυγες αφού σταμάτησαν οι πόλεμοι και οι ανελέητοι βομβαρδισμοί. 

Πάνω σ’ αυτό στηρίχτηκαν οι πρόσκαιρες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στην μισαλλοδοξία, στον ρατσισμό και στον φόβο, που στο μόνο που αποσκοπούν είναι το ατομικό ή το κομματικό όφελος.

Είναι σε αυτό που επένδυσαν τα κόμματα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ με το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες πέρασμα για την Γερμανία και ενδεχόμενα και σε αυτό που θα επενδύσουν τώρα υπερηφανευόμενοι ότι σταμάτησαν αυτοί το κακό!