Επί τέλους κάποιος ξύπνησε. Μήνυση κατά Κυρίτση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΔΛΤ κ. Κ. Χόνδρος

Έχουμε κατ’ επανάληψη γράψει  για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Κυρίτσης για να κερδίζει πολιτικά τους αντιπάλους του. Τους εξοντώνει ηθικά και οικονομικά!

Τους τραβά στα Δικαστήρια για αστήρικτες κατηγορίες δήθεν παρανομιών στην διαχείριση του Δήμου, τους σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη τους για τουλάχιστον δέκα χρόνια μέχρι να βγουν οι αθωωτικές αποφάσεις , τους οδηγεί σε οικονομική αιμορραγία λόγω δικαστηρίων και ηθική κατάπτωση και φυσικά τους κερδίζει στις εκλογές.

Αυτό έκανε στον κ. Φάκκο, αυτό έκανε στον κ. Καίσερλη, αυτό κάνει τώρα απροκάλυπτα και στον κ. Χόνδρο. Καταγγέλλει ο Κυρίτσης ότι ο κ. Χόνδρος έστειλε τους υπαλλήλους του Δήμου να καθαρίσουν το σπίτι του.

Θα το γράψει μία. Θα το γράψει δύο, και αν δεν απαντήσει ο καλός άνθρωπος θα τον πάει και στα Δικαστήρια για διασπάθιση του δημοτικού χρήματος και για απιστία και θα ψάχνει ο κ. Χόνδρος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Επί τέλους κάποιος, σήμερα ο κ. Χόνδρος,  αντέδρασε και πρώτος αυτός τον οδηγεί στα Δικαστήρια για να αποδείξει ο Κυρίτσης ότι ο κ. Χόνδρος είναι πράγματι ελέφαντας όπως γράφει στις ανακοινώσεις του!

Και ας μην νομίζουν κάποιοι στην σημερινή Δημαρχία ότι ξεμπέρδεψαν με τον Κυρίτση. Όσο δεν αποκαλύπτουν τα πεπραγμένα του δεν γίνονται απλά συνένοχοι αλλά θα βρεθούν και κατηγορούμενοι. Οι υπάλληλοι του Δήμου ακόμα δεν υπογράφουν τα αμαρτωλά εντάλματα του Λυκείου Ζηπαρίου.