ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Αστυπάλαια και πράσινα άλογα. Φιέστα για την άφιξη πέντε ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Έδωσαν με δανεισμό και της Ελλάδας 32 δις ευρώ για το περιβόητο ταμείο ανάκαμψης εκ των οποίων τα 10 δις δεσμεύτηκαν για την υποτιθέμενη πράσινη ανάπτυξη.

Χρήματα που θα τσεπώσουν και πάλι οι βιομηχανίες της Ευρώπης και ιδίως της Γερμανίας αφού η τεχνολογία για την πράσινη ανάπτυξη, των ανεμογεννητριών, των υδροηλεκτρικών και των ηλεκτρικών κινητήρων είναι αποκλειστικότητα τους.

Έστησαν λοιπόν οι Γερμανοί την φιέστα στην Αστυπάλαια. Πήγαν στους ιθαγενείς πέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μελλοντικά θα τους επιδοτήσουν από το Ταμείο Ανάπτυξης, δηλαδή από τα δικά μας δανεικά λεφτά, για να αγοράσουν άλλα 1.000 τόσα αυτοκίνητα, εκατοντάδες μηχανάκια, μπουλντόζες και φορτηγά τα προσεχή δέκα χρόνια…..

Και ο πρωθυπουργός μας με τους τέσσερις βουλευτές μας όλο καμάρι μίλησε για τον πράσινο κόσμο και την πράσινη ανάπτυξη.

Που; Στην Αστυπάλαια. Στα νησιά του Αιγαίου. Στους μοναδικούς παραδείσους του καθαρού περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο. Μίλησαν αυτοί (Γερμανοί και άλλοι) που τα εδάφη τους σε βάθος 5 μέτρων είναι μολυσμένα και το περιβάλλον τους είναι καταχνιασμένο από την μόλυνση των βιομηχανιών τους.  ΟΧΙ. Ήλθαν στην Ελλάδα για να πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δανείζουν και μάλιστα με τόκο…