Η ζωή τραβά την ανηφόρα με αυξήσεις παντού και ενοίκιο στα ίδια μας τα σπίτια

Εάν κάποιος μελετήσει ποιοί πήραν τις επιδοτήσεις και τα τζάμπα λεφτά εξ αιτίας του κορονοϊού. Εάν κάποιος αθροίσει τα εκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων και το κόλπα επιμόρφωσης όπως των δικηγόρων τότε θα καταλάβει γιατί η χώρα μας έχει φτάσει στα 400 δις τον δανεισμό και γιατί αρχίζουν να έρχονται σε όλους μας, και σε αυτούς που δεν πήραν και σε αυτούς που ζουν με το 500αρι, οι αυξήσεις και οι φόροι κατακέφαλα!

Οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στην Κω αυξάνονται κατά 108%!!! Ούτε δέκα, ούτε είκοσι. Εκατόν οκτώ τοις εκατό!

Ο ΕΝΦΙΑ διπλασιάζεται, οι φόροι ακίνητης περιουσίας στις αγορές και μεταβιβάσεις, τα τέλη των Δήμων ανεβαίνουν.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά αλλά ξεκίνησαν και οι αυξήσεις στα καταναλωτικά αγαθά των σούπερ μάρκετ.  Ξαφνικά έφτασαν το 13% στα είδη πρώτης ανάγκης.

Το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών καταγγέλλει τις αυξήσεις μέχρι και 12%

Και το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) μας πληροφορεί για καμουφλαρισμένες αυξήσεις με μειώσεις του όγκου των προϊόντων και ίδιες τιμές!

Ακόμα και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι ξεσηκώθηκαν και ζητούν την αναστολή των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας που με τον πτωχευτικό κώδικα της κυβέρνησης μετατρέπει σε ενοικιαστές τους ιδιοκτήτες των κατοικιών!

Και μας δουλεύουν και από πάνω.

Διπλασιάζουν τις αντικειμενικές αξίες και άρα διπλασιάζουν τον ΕΝΦΙΑ και μας λένε ότι γίνονται κάποιες μικρές αλλαγές με σκοπό την διόρθωση των λαθών του παρελθόντος!!!

Η Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά κανάλια μας θεωρούν άτομα με πνευματική αναπηρία…