Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις του αρχιμουσικού μας για την κ. Χατζηχριστοφή

Το είπαμε δεκάδες φορές και θα το ξαναπούμε ακόμα μία. Η κοινωνία της Κω δεν μπορεί να ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο. Δεν γίνεται να αποκρύπτουμε κάτω από το χαλί τα λάθη μας. Να ζούμε υποκριτικά. Αυτές οι κοινωνίες δεν έχουν μέλλον.

Αυτό συνέβη και με την ΚΥΡΙΑ Χατζηχροστοφή με κεφαλαία γράμματα το κυρία όπως την υπεραμύνθηκε ο αρχηγός της Κυρίτσης.

Η κ. Χατζηχριστοφή με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση της καταφέρθηκε εναντίον της σημερινής διοίκησης και μάλιστα ανέφερε το υποτιθέμενο τεράστιο έργο που επιτέλεσε στον πολιτισμό και ιδιαίτερα στην μουσική παράδοση φιλαρμονικών στο νησί μας.

Τότε γράψαμε ότι πράγματι στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον είναι κυρία όπως όλος ο κόσμος, αλλά στην πολιτική συμμετείχε σε όλα τα πολιτικά εγκλήματα του αρχηγού της.

Και φυσικά προχθές με μια συγκλονιστική επιστολή του ο αρχιμουσικός μας κ. Θανάσης Πουλιού κατηγορεί την κ. Χατζηχριστοφή για απαράδεκτη, απαξιωτική, αντιδεοντολογική και εκδικητική συμπεριφορά εναντίον του και φυσικά εναντίον της τεράστιας προσφοράς του.

Ο κ. Πουλιού αποκαλύπτει πέραν όλων των άλλων που σχετίζονται με την στάση της απέναντι του ότι επί πλέον ψεύδεται όταν αναφέρεται στο θέμα της εκδίωξης από το σχήμα των φιλαρμονικών ενός υπαλλήλου.

Και φυσικά ο συνετός και ήπιος στον χαρακτήρα δημόσιος υπάλληλος Θανάσης Πουλιού με την υψηλού επιπέδου προσφορά στον τόπο μας δεν άντεξε και για πρώτη φορά όπως ο ίδιος αναφέρει υποχρεώθηκε να αποκαταστήσει δημόσια την αλήθεια.

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε για πολλές φορές ακόμα. Δεν είναι μόνον ο Κυρίτσης. Είναι μια ολόκληρη ομάδα με τα ίδια πολιτικά χαρακτηριστικά και χαρακτήρες που δυστυχώς κατόρθωσαν να εξαπατήσουν για πολλοστή φορά μια ολόκληρη κοινωνία με το πρόσχημα και την μετάνοια του ΑΛΛΑΞΑΜΕ.