Καρανίκας και πάσης Ελλάδας. Στην πολιτική τα λάθη και η συγχώρεση πληρώνονται

Το φαινόμενο του κ. Νίκου Καρανίκα δεν αφορά μόνο ένα κόμμα αλλά τα σύνολο της πολιτικής ζωής της εποχής μας. Ο κ. Καρανίκας για όσους δεν τον γνωρίζουν έγινε γνωστός όχι γιατί ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας τον διόρισε σύμβουλό του στο μέγαρο Μαξίμου, αλλά γιατί έλεγε κατά καιρούς και δημόσια ότι του κατέβαινε στο κεφάλι!

Και αντί ο πρωθυπουργός με το πρώτο λάλημα να τον στείλει στο σπίτι του για την αμετροέπεια του και την ασέβεια του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της χώρας και όχι του κ. Τσίπρα, τον συγχώρησε και τον άφησε να συνεχίσει τις πολιτικές μπαρούφες του.

Ταυτίστηκε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και η σοσιαλδημοκρατία με τον κ. Καρανίκα…

Προχθές λοιπόν ο κ. Καρανίκας που από ότι νομίζουμε είναι ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στην τηλεόραση και είπε τα εξής καταπληκτικά και φοβερά πράγματα.

“Από τα 14 είμαι στρατευμένος στην αριστερά”! “Ψάχναμε να βρούμε τον ανθό της νεολαίας και βρήκαμε τον Τσίπρα!” “έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά για να έχω εμπειρία. Για επιστημονικούς λόγους!”

“Γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Σαν παρέα, μαζί με άλλα παιδιά, οργανωμένα στην αριστερά, το συζητήσαμε και το κάναμε με επιστημονικό τρόπο. Ερευνήσαμε πως να το κάνεις με δοσολογία που να μην σε σκοτώνει, με όποιον τρόπο ώστε να μην είναι επώδυνος κλπ. Δεν το χαρήκαμ娔!!

Στην Κω ηγούνται της νομαρχιακής και της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ δύο σεμνοί και έντιμοι συνδημότες μας. Που διάβασαν όσα ανέφερε και στην περίπτωση που ακόμα και σήμερα ο κ. Καρανίκας παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιόμαστε γιατί δεν ζήτησαν την διαγραφή του ή γιατί δεν παραιτήθηκαν οι ίδιοι.

Όσο δεν αντιδρούν ταυτίζονται με τον κύριο και φυσικά αποδέχονται τα λεγόμενα του.