Μηνάς Κιάρης: Ότι και να πεις δεν έχει σύγκριση! 2.123 έργα εμείς, κανένα ο Νικηταράς

Διαβάσαμε για άλλη μια φορά τις απόψεις του κ. Κιάρη σε μια πρόσφατη ανακοίνωση του για τα έργα της ΔΕΥΑΚ που κατασκευάζει η σημερινή δημοτική αρχή και πραγματικά αναρωτηθήκαμε αν ο φίλτατος κατά τα άλλα Μηνάς είναι πολιτικός που εκπροσωπούσε μια ολόκληρη κοινωνία ή είναι στατιστικολόγος απαρίθμησης και σύγκρισης εργασιών.

Αφού λοιπόν καταγράφει στην ανακοίνωση το πλήθος των έργων που κατασκεύασε ο Κυρίτσης. Αφού αναφέρει ότι και τα έργα που φτιάχνει τώρα ο κ. Νικηταράς είναι του Κυρίτση που δεν πρόλαβε να τα κάνει. Αφού προτείνει και κάποια άλλα ώστε να μας πει όταν θα γίνουν ότι και αυτά είναι του Κυρίτση. Στο τέλος μας καραφλιάζει με την φοβερή πολιτική διαπίστωση και το συμπέρασμα.

Το αντιγράφουμε για να μην μας πουν ότι τον κοροϊδεύουμε:

” Εκείνο που αρχίζουν να καταλαβαίνουν όλοι είναι ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα κριθεί με βάση τον αριθμό των έργων που έχει υλοποιήσει σε σύγκριση με τον αριθμό των έργων που έγιναν από την δημοτική αρχή Κυρίτση.

Και σε αυτή την σύγκριση το ελάχιστο και το τίποτα δεν έχουν καμιά τύχη. Τα ψέμματα τελείωσαν”

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν στον κ. Κιάρη που ακόμα δεν έχει καταλάβει το πολυδιάστατο της πολιτικής και φυσικά τις αιτίες που ο κόσμος τους έστειλε στο σπίτι τους.

Ή ότι δεν πήρα χαμπάρι τι συνέβαινε στην παράταξη του και στον αρχηγό του με την εκδικητικότητα, την ειρωνεία, την αλαζονεία και την καλοπέραση. Ή ότι συμμετείχε και ο ίδιος στα πολιτικά εγκλήματα και προσπαθεί με τις συγκρίσεις ανύπαρκτου έργου να μας πείσει ότι θα ξανακερδίσουν…