Υφυπουργός τουρισμού κ. Ζαχαράκη. Χάθηκε και ο Ιούνιος και ακόμα μας δουλεύει

Προχθές μας είπε μεταξύ των πολλών και ότι “το στοίχημα για φέτος μεταφράζεται στην επίτευξη δυναμικής ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού σε σχέση με πέρυσι, όταν το 2020 το στοίχημα ήταν να κρατηθεί όρθιος μπροστά στην πανδημία. Στοιχεία όπως η εμφάνιση της χώρας μας στις πρώτες θέσεις ενδιαφέροντος από επισκέπτες διεθνώς καθώς η αύξηση των απευθείας πτήσεων προς την Ελλάδα μας, ελπίζουμε να μεταφραστούν σύντομα σε μεγάλη αύξηση κρατήσεων!!”

Ο Ιούνιος είναι χαμένος. Τα ξενοδοχεία μας ανοιγοκλείνουν λες και είναι ασανσέρ και η κυρία Ζαχαράκη, η κατά τα άλλα συμπαθής αυτή κυρία, νομίζει ότι απευθύνεται σε άσχετους.

Περπατάς στους δρόμους και δεν βλέπεις πελάτη στα εστιατόρια μας. Τα καραβάκια μας με τις εκδρομές τους είναι στα λιμάνια. Οι τούρκοι πελάτες μας από απέναντι είναι άγνωστο πότε θα έρθουν. Οι υπάλληλοι ζουν με το 500ρικο και οι ξενοδόχοι τα έχουν χαμένα και η κυρία ελπίζει ότι σύντομα θα έχουμε δυναμική ανάκαμψη!

Και αυτά συμβαίνουν τώρα, σήμερα, στα μισά του καλοκαιριού του 2021. Φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου και τα επόμενα χρόνια, όταν θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω τα δανεικά των 400 δις .

Ήδη η κ. Ζαχαράκη ετοιμάζεται να ξεπουλήσει σε μανατζμεντ τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Τουρισμού! Στην ίδρυση ξενόγλωσσων τουριστικών σχολών.