Κυρίτσης προς Νικηταρά. Θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε

Διαβάσαμε την τελευταία ανακοίνωση του Κυρίτση και μας εντυπωσίασε η τελευταία της παράγραφος.

“Η πιο ανίκανη δημοτική αρχή των τελευταίων χρόνων, θα πρέπει να συνηθίσει ότι από εδώ και πέρα θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει…”

Αυτή η παράγραφος και κυρίως τα αποσιωπητικά της κρύβει μέσα της τον χαρακτήρα  του Κυρίτση και κυρίως τον τρόπο με την οποίο θα πολιτευτεί και θα λειτουργήσει στο μέλλον.

Όποιος αμφιβάλει για τις τακτικές του απέναντι των πολιτικών αντιπάλων του θα πρέπει να μελετήσει την διαδρομή του στα κοινά και άμεσα όσο ακόμα είναι καιρός να αναθεωρήσει τις απόψεις του περί ηθικής στην πολιτική.

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή της έκδοσης μας. Ο Κυρίτσης αντιμετωπίζεται με τα ίδια μέσα που χρησιμοποιεί.  Σήμερα μαθαίνουμε τους εκβιασμούς τους σε υπαλλήλους για να τους ψηφίσουν με αντίτιμο μια θέση κάτω από τον ήλιο.

Είπαμε ότι καραμπινάτες ατασθαλίες θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν και μαθαίνουμε ότι ακόμα και σήμερα το σκάνδαλο με το Λύκειο του Ζηπαρίου παραμένει στα αζήτητα.

Οφείλουν να γνωρίζουν οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο ότι δεν είναι μόνοι τους. Ότι στις πρόσφατες εκλογές συνέδραμαν δεκάδες διωγμένοι πολίτες εξ αιτίας της ηθικής κατάπτωσης και της απαίτησης για δικαιοσύνη.  Ο Αβρίθης δεν ξύπνησε ξαφνικά και είπε να γίνει αντιδήμαρχος

Αυτοί όλοι οι πολίτες. Οι εκατοντάδες ψηφοφόροι της δημοτικής αρχής δεν γίνεται να  την πατήσουν ξανά.

Δεν είναι εκδικητικοί. Απαιτούν δικαιοσύνη. Ζητούν να μην ξανα σηκωθούν τα πόδια να κτυπούν το κεφάλι