ΚΥΡΙΑ Χατζηχριστοφή με κεφαλαία γράμματα όπως λέει ο Κυρίτσης

Οι άνθρωποι μπέρδεψαν τα μπούτια τους και μετέτρεψαν την κυρία της οικογένειας και της κοινωνικής ζωής του νησιού μας με την ΚΥΡΙΑ της πολιτικής που τάχα μου παίρνει άριστα.

Και μην νομίζετε ότι έγινε τυχαία από τον Κυρίτση που το ανακοίνωσε.  Ο Κυρίτσης προσπαθεί να κρύψει πίσω από το ατομικό, ευγενικό και οικογενειακό όνομα της κ. Χατζηχριστοφή τα πολιτικά ανομήματα του ιδίου και φυσικά και της ιδίας!

Η κυρία Χατζηχριστοφή στην κοινωνία μας, όπως και οι πλειονότητα των συμπατριωτών μας είναι κύριοι και κυρίες. Κανείς δεν αμφιβάλει για αυτό.

Αλλά υπάρχει και το αλλά. Η κ. Χατζηχριστοφή δεν είναι μόνο μια καλή οικογενειάρχης, ένας φυσιολογικός πολίτης. Η κ. Χατζηχριστοφή είναι και πολιτικός. Εκτίθεται στα κοινά. Και σε αυτήν την σκληρή δημόσια σκηνή της πολιτικής για να είσαι ΚΥΡΙΟΣ ή ΚΥΡΙΑ θα πρέπει να είσαι άμεμπτη.

Και αυτό το χάρισμα δεν το έχει η κ. Χατζηχριστοφή.  Η κ. Χατζηχριστοφή που ενσυνείδητα συμμετείχε σε όλες εκείνες τις αποφάσεις της παράταξης της, ως δημοτικός σύμβουλος, με τις οποίες διώχθηκαν αδίκως και κατηγορήθηκαν ως απατεώνες δεκάδες συμπολίτες μας.

Η κ. Χατζηχριστοφή υπερέβη τότε τα οικογενειακά και κοινωνικά καθήκοντα της και μετατράπηκε σε δημόσιο κατήγορο. Έθιξε υπολήψεις και τιμές πολιτών που υπηρέτησαν τα κοινά πολύ περισσότερο από την ίδια . Εξευτέλισε με δολιότητα υπαλλήλους και τις οικογένειες τους.

Στον κόσμο της πολιτικής δεν της αξίζουν ούτε τα κεφαλαία, ούτε τα μικρά. Γι’ αυτό και κάθε τοποθέτηση της περί πολιτικής δεν αξίζει φράγκο.