Ευχή Κυρίτση: 222.222,22 να είναι οι ημέρες σας στην Δημαρχία

Μόνο αυτή η ευχή του απόμεινε για να τριτώσει το κακό των τελευταίων ημερών με τις ανακοινώσεις του Κυρίτση στον τύπο μετά το ΚΥΡΙΑ και τα άλλα που θα σας ενημερώσουμε συντόμως.

Πήρε ο άνθρωπος ένα έργο που ψήφισε προχθές για εκτέλεση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, του γυάλισε ένας ενδιάμεσος αριθμός και τον έκανε κύριο πολιτικό θέμα που ούτε ο μάγος Χουντίνι δεν θα τα κατάφερνε.

“Θαυμάστε μας λέει ακρίβεια! 222.222,22 ευρώ το έργο. Ούτε ένα σεντ πάνω ή κάτω. Αυτοί συμπληρώνει δεν είναι μόνο επικίνδυνοι αλλά είναι και αστείοι!”

Του είπαν οι δικοί του ότι τις ανακοινώσεις του δεν τις διαβάζει κανένας και έκανε τα μαγικά του. Την εικονική πραγματικότητα. Τα θεϊκά του Θεού μετά τον Θεό για να τον διαβάσουν!

Κοπάνησε το 222.222,22 ευρώ και είπε μέσα του. “Που θα πάει τώρα. Θέλουν δεν θέλουν θα την διαβάσουν την ανούσια ανακοίνωση που έβγαλα για να δείξω ότι είμαι παρών”

Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε ότι το έργο για το οποίο ο Κυρίτσης δεν λέει κουβέντα είναι η ανακαίνιση του δημοτικού μεγάρου. Ξέρετε είναι αυτό που ενώ το γνώρισε δεν πρόλαβε να το κάνει εξ αιτίας της γραφειοκρατίας!

Ο προϋπολογισμός του έργου μας είπε ο μηχανικός είναι 260 χιλιάδες ευρώ με το ΦΠΑ. Η μελέτη των εργασιών είναι 163.759,94 και αν σε αυτό προστεθεί το εργολαβικό όφελος 18% και τα απρόβλεπτα 15% φτάνεις αριθμητικά στον μαγικό και κατά τον Κυρίτση αστείο αριθμό 222.222,22

Κάτι τέτοια του κάνει ο Νικηταράς και τον έχει τρελάνει πολιτικά…