Απίστευτο. Ο ναός της Δημοκρατίας μετατρέπεται σε χαμαιτυπείο εξ αιτίας των εκπροσώπων του

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ δικάζουν μέσα στον ναό της Δημοκρατίας τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερο τον πρώην Υπουργό κ. Παππά. Και ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας είναι ένας εργολάβος. Ο κ. Καλογρίτσας.

Αυτός που παρακολουθεί την δίκη σίγουρα θα γελάσει. Όχι γιατί δεν γίνεται κάτι σοβαρό εκεί μέσα, αλλά γιατί όλοι οι παριστάμενοι στην δίκη προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι εισαγγελείς και δικαστές.

Και φυσικά θα κλάψει, γιατί βουλευτές εκπρόσωποι του λαού αντικαθιστούν την δικαιοσύνη, όταν είναι γνωστό και στα παιδάκια ποιός είναι ο ρόλος τους στην χώρα μας με το υπερσυγκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης.

Μια απόφαση έπρεπε να υπάρχει και αυτή θα έπρεπε να ήταν ομόφωνη. Να σταλεί ο φάκελος στην δικαιοσύνη και να κλείσει η δικαστική απόφαση σε έξη μήνες από τους δικαστές μας. Μέχρι τότε ο οποιοσδήποτε κατηγορούμενος είναι αθώος.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια παρωδία δίκης. Και αυτά που συμβαίνουν στην αίθουσα ομοιάζουν με τα αρχ#δ#α του Καράμπελλα όπως ανέφερε ο πρώτος μάρτυρας. Δυστυχώς αυτό είναι κατάντια.

Είναι ακριβώς το ίδιο με τον Κυρίτση που ονομάτισε και καταδίκασε τον Καίσερλη ως απατεώνα πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, αλλά με την τεράστια διαφορά της μιας του πεζοδρομίου από την άλλη στον ναό της Δημοκρατίας.