Ειρήνη Χατζηχριστοφή: Δεν δικαιούται να ομιλεί για πολιτισμό

Η κ. Ειρήνη Χατζηχριστοφή ήταν επί κεφαλής του πολιτισμού της Κω την περίοδο δημαρχίας του Κυρίτση. Ήταν δηλαδή ο άνθρωπος που θα καθοδηγούσε την κοινωνία μας και ιδιαίτερα τους νέους μας σε ευγενείς και καλαίσθητες δραστηριότητες.

Η κ. Χατζηχριστοφή λοιπόν δεν έβλεπε μόνον, αλλά και συμμετείχε στις δραστηριότητες της παράταξης της. Και κυρίως του αρχηγού της Κυρίτση.

Δραστηριότητες που με λίγα λόγια συνοψίζονται στην εκδικητικότητα, την ειρωνεία, την αλαζονεία, την καλοπέραση.

Και όμως η κ. Χατζηχριστοφή είχε το θράσος μετά από δύο χρόνια σιωπής να εμφανιστεί και να μιλήσει για πολιτισμό! Να διαμαρτυρηθεί γιατί όπως λέει στο δελτίο τύπου που υπογράφει δεν υποστηρίζεται η δράση και οι προσπάθειες της φιλαρμονικής μας!

Μάλιστα με ύφος ακαδημαϊκού στον πολιτισμό συμπεραίνει ότι επειδή δεν χρηματοδοτήθηκε η φιλαρμονική μας από το υπουργείο οι σημερινοί δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε για την Κω και τον πολιτισμό της!

Δεν θα ζητήσουμε από τους σημερινούς να απαντήσουν αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες. Αυτές οι απαντήσεις όποιες και αν είναι δεν μας ενδιαφέρουν αφού προέρχονται από την κ. Χατζηχριστοφή.

Εκείνο που μόνον έχουμε να πούμε είναι ότι η κ. Χατζηχριστοφή δεν δικαιούται να ομιλεί για πολιτισμό και τα δρώμενα του από την στιγμή που συμμετείχε στο όργιο της εκδικητικότητας εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της. Συμμετείχε με δολιότητα εναντίον εργαζομένων στον Δήμο. Συμμετείχε στις αποφάσεις για την δίωξη δεκάδων έντιμων πολιτών.

Για μας η καταστροφή δεν είναι ο απολίτιστος άνθρωπος, αλλά αυτός του πολιτισμού που στην πράξη τον εξευτελίζει.