Πάει και το Ασκληπιείο Βούλας. Στις ΣΔΙΤ για τους λεφτάδες επενδυτές του Ελληνικού

Η Κυβέρνηση προχωρά στην πλήρη ανακαίνιση του δημόσιου νοσοκομείου της Βούλας μέσω ΣΔΙΤ και φυσικά στην συνεκμετάλλευση του με τον ιδιώτη επενδυτή!

Το τι θα γίνει το λένει η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο νοσοκομείο με τον πιο γλαφυρό αλλά και αποκαλυπτικό τρόπο.

” Καταλαβαίνουμε όλοι μας πολύ καλά, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντάσσει το νοσοκομείο μας στον σχεδιασμό ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, όπου η επένδυση Λάτση στο Ελληνικό κατέχει περίοπτη θέση. Θέλουν ένα νοσοκομείο που θα υποδέχεται τους πλούσιους κατοίκους της νέας πόλης του Ελληνικού, τους πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών, τους έχοντες. Θέλουν ένα νοσοκομείο όπου οι φτωχοί δεν θα έχουν πρόσβαση, με τον ίδιο τρόπο που θα είναι αποκλεισμένοι από τις μαρίνες, τις πλούσιες κατοικίες, τα γιοτ. Επιπλέον, θέλουν ένα νοσοκομείο όπου οι εργαζόμενοι θα σωπαίνουν, θα δουλεύουν όσο πει το αφεντικό, θα φοβούνται.

Θέλουν ένα Ασκληπιείο μίας, δύο, πολλών ταχυτήτων. Από τη μία τα νέα κτίρια των δωρεών – επενδύσεων, όπου οι μεγαλοδιευθυντές ετοιμάζουν τις ακριβές κλινικές τους στη «νέα εποχή», οι πλούσιοι πελάτες, οι πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών. Από την άλλη, τα κτίρια που δεν ανακαινίζονται, οι «δευτεροκλασάτοι» γιατροί, νοσηλευτές, παρασκευαστές και διοικητικοί, οι συμβασιούχοι, οι ΟΑΕΔ, οι εργολαβικοί, οι φτωχοί ασθενείς.

Οι πατρίκιοι και οι πληβείοι.

Η υγεία είναι δικαίωμα που κατακτήθηκε με αιματηρούς αγώνες. Τα δικαιώματα δεν εκχωρούνται, τα δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε πάση θυσία”.