Δεν πρέπει να ξεχνάμε. Γιατί μόνον τότε μπορούμε να κρίνουμε ορθά τους πολιτικούς

Ήλθε στην Ελλάδα προχθές ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας κ. Ζόραν Ζάεβ και συναντήθηκε με τον δικό μας πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

Στην εγκάρδια αυτή συνάντηση μάθαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ” ζωτικής σημασίας παραμένουν ο σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας και η πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών”

Τονίζοντας μάλιστα πως αυτοί είναι οι “βασικοί δείκτες στις διμερείς μας σχέσεις αλλά και για την προοπτική ένταξης της χώρας σας στην Ε.Ε.”

Και όμως ένας από τους κύριους λόγους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ήταν η σκληρή πολεμική που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών!

Και το δεύτερο. Σίγουρα υπάρχει αλλαγή στην στάση του κ. Μητσοτάκη για την Β. Μακεδονία και εμείς χαιρόμαστε, αλλά υπάρχει και το αλλά.

Συνεχίζει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του. Συνεχίζει να ψαρεύει στα θολά νερά της πατριδοκαπηλίας και τις εθνικοφροσύνης.

Στην συνάντηση ούτε μία φορά δεν ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας. Ο κ. Ζόραν Ζάεβ ήταν ο πρωθυπουργός της Γείτονος χώρας. Της φίλης χώρας. Της ανώνυμης χώρας!