Βάσω Πη: “ΝΑΙ ΗΛΙΑ”, Ναι, συμμετείχα και εγώ στην εκδικητική και αλαζονική παράταξη Κυρίτση

Η συμπαθής κατά τα άλλα  κ. Βάσω Πη, σε βαθυστόχαστο κείμενο της, ενημερώνει τον κ.Ηλία Καματερό για το φασιστικό πρόσωπο της Δημοτικής αρχής  Λέει δηλαδή στον επονομαζόμενο από τους ίδιους Κάπτεν Ηλία ότι στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει ένα φασιστικό μόρφωμα!.

Λες και ο κ. Καματερός αγνοούσε την “φασιστική ωραιότητα” της δικής της παράταξης και κατά λάθος στήριξε τον κ. Νικηταρά και αυτό αναδείχθηκε εξ αιτίας μιας διαφοράς σε μια ταμπέλα στο λιμάνι που την ονομάσαμε πολιτιστικό έκτρωμα!

Τα πολιτικά και ηθικά εγκλήματα της κ. Πη και της παράταξης της τα έβαλε κάτω από το χαλί και σήμερα μας μιλά για το φασιστικό πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής γιατί λέει δεν την αφήνουν να μιλά στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Μας δουλεύει η κ. Πη όταν λέει ότι ο κ. Νικηταράς μοιράζει εξώδικα και μηνύσεις. Το λέει ένας άνθρωπος που έπρεπε να ντρέπεται και να κρύβεται για τις καθαρά πολιτικές διώξεις εκατοντάδων πολιτών που έστειλε στα ποινικά δικαστήρια η ιδία και η παράταξη της!

Αναφέρεται η κυρία σε μια ταμπέλα του λιμανιού και την χαρακτηρίζει “παρωχημένη” αισθητικά και αγνοεί ότι η αισθητική των ανθρώπων βρίσκεται μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους, πράγμα που απουσίαζε 15 ολόκληρα χρόνια  στην Κω από την παράταξη της εκδικητικότητας, της αλαζονείας, της ειρωνείας και του ψέματος στην οποία ανήκει.

Μας λέει ότι τώρα που χάνουν οι σημερινοί θα γίνουν πιο επιθετικοί και για τον λόγο αυτό φοβάται! Καλεί τον λαό να οργανωθεί γιατί διαφορετικά θα σκοντάφτει σε πλίνθους και κεράμους ατάκτως ειρημένους που έριξε η σημερινή δημοτική αρχή! Αυτή και αν είναι φιλοσοφημένη διαπίστωση.

Και το σπουδαιότερο. Η κ. Βάσω Πη δεν κατάλαβε ή ντρέπεται να παρουσιάσει τους λόγους που έχασε στις εκλογές ο κ. Κυρίτσης. Ας πάει λοιπόν στον κ. Καματερό, που τον οικτίρει με την επιστολή της γιατί στήριξε τον κ. Νικηταρά,  να της εξηγήσει το περιεχόμενο της φασιστικής ιδεολογίας και μα πια δημοτική παράταξη συνδέεται αυτή.