Δικάστηκε και αναμένεται το αποτέλεσμα της αγωγής του Δήμου κατά Καίσερλη

Σήμερα 11/5 στο τριμελές Πρωτοδικείο Κω συνεχίστηκε η δίκη για την αγωγή που κατέθεσε ο Δήμος της Κω εναντίον30 πολιτών την εποχή που Δήμαρχος ήταν ο κ. Κυρίτσης το 2015 με την οποία απαιτούσε την καταδίκη τους για δόλο και απάτη εξ αιτίας της απόφασης παραχώρησης του ακινήτου Αίγλη και απαιτούσε την αποζημίωση του Δήμου για δήθεν ζημιές ύψους άνω των 700. 000 ευρώ! Και αναμένεται η απόφαση των κ.κ. Δικαστών.

Σήμερα ολοκληρώθηκε το ένα σκέλος του Γολγοθά σπίλωσης και ομηρίας επί εννέα συναπτά έτη, 30 έντιμων πολιτών, μεταξύ των οποίων τριών Δημάρχων, του κ. Νικηταρά, του κ. Καϊσερλη και του κ. Φάκκου, προέδρων δημοτικών συμβουλίων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πολιτών.  

Απομένουν πλέον να εκδικαστούν από μηνύσεις του Δήμου Κω  άλλες τέσσερις ποινικές  δίκες για κακουργήματα εξ αιτίας της απόφασης παραχώρησης της Αίγλης, του Ορφέα, του ακινήτου στο Μαρμάρι και των κατηγοριών του κ. Πατούρη.

Αυτό που συγκλόνισε τους παριστάμενους στην αίθουσα του Δικαστηρίου κατηγορούμενους Νικηταρά Θεοδόση, Δρόσο Βασίλη, Καϊσερλη Κώστα, Φάκκο Μιλτιάδη, Γιωργαρά Αντώνη, Μαρκόγλου Σταμάτη,  Πασσανικολάκη Γιώργο και Μαρία Γιμελλά ήταν οι στιγμές της εκφώνησης από τον κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών  των ονομάτων των αείμνηστων συνεργατών και φίλων, Σωτήρη Μαραγκού και Νικόλα Ζερβού και η απάντηση του Δικηγόρου που τους εκπροσωπούσε, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Χατζηάμαλλου Μανόλη που ανέφερε ότι οι σύζυγοι τους και τα παιδιά τους αποδέχονται την συμμετοχή τους στην δίκη ως κληρονόμοι και αναλαμβάνουν τα όποια βάρη προέλθουν από ενδεχόμενη καταδίκη!

Δυστυχώς αυτό είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης πορείας αγώνων και προσφοράς στον τόπο  των δύο συμπατριωτών μας, που ο άδικος θάνατος τους στέρησε την ικανοποίηση να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την δικαίωση τους από μια άδικη σοβαρή κατηγορία στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης”