Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος: Μας φόρτωσε με χάντρες και βραχιόλια

Τελικά κάποιοι άνθρωποι θεωρούν τους πολίτες κάφρους της Αφρικής την εποχή του 1800, στους οποίους πήγαιναν τότε οι Ευρωπαίοι αποικιοκράτες και με 5 χρωματιστές χάντρες αγόραζαν και την ψυχή τους!

Ήλθε στην Κω ο κ. Περιφερειάρχης και αντί να ξεκαθαρίσει με απόλυτο και καθαρό τρόπο τις διαδικασίες και τους τρόπους επιλογής και χρηματοδότησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Περιφέρειας. Αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια στον κόσμο της Κω για το αίτημα του στο νέο νοσοκομείο και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα, με μια κουβέντα φορτώθηκε την χρηματοδότηση.

Ο κ. Περιφερειάρχης, όπως και ο Βουλευτής κ. Παππάς υποτίμησαν τους πολίτες, τις γνώσεις τους, την προσωπικότητα τους. Ο κ. Περιφερειάρχης που για να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των εκκλησιών μας έκανε 5 ολόκληρα χρόνια!

Φορτώθηκε ο κ. Περιφερειάρχης χάντρες και μας προσφέρει χάντρες, γιατί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων δεν υπάρχει κανένα νέο νοσοκομείο, στο πρόγραμμα ανάκαμψης ούτε, στα ΣΔΙΤ υπάρχουν τα γνωστά 7 νοσοκομεία, και στο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας απουσιάζει η Κως!

Η Κως ψήφισε τον κ. Περιφερειάρχη με τεράστιο ποσοστό. Δεν το έκανε για τα έργα του που την προηγούμενη τετραετία ήταν ανύπαρκτα. Το έκανε γιατί είχε καλό ψηφοδέλτιο στην Κω και γιατί περίμενε αυτήν την τετραετία έργα και ειλικρίνεια.

Οι πολίτες της Κω γνωρίζουν το παραμύθι και για να πεισθούν θα πρέπει να δουν τα θεμέλια του νέου νοσοκομείου. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάντρες και μεταξωτές κορδέλες για την εξαγορά των ψήφων.