Φουρθιώτης και Λυγνάδης: Τα χρυσά παιδιά της ΝΔ

Στον έναν, ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Το ψιθύριζαν οι πάντες. Τα θέατρα γελούσαν και η κυρία υπουργός έλεγε ότι δεν τον γνώριζε. Τελικά κανένας δεν μας λέει ποιός τον διόρισε πρόεδρο του εθνικού θεάτρου που σπουδάζουν σε αυτό οι τρυφερές ηλικίες….

Στον άλλο το έκρυβαν. Παραχωρήθηκε από το υπουργείο δημόσιας τάξης ένα ολόκληρο σχεδόν αστυνομικό τμήμα για την ασφάλεια του. Βγήκε ο αντιδήμαρχος και το κατάγγειλε, και για μία εβδομάδα όχι μόνο δεν μιλούσαν αλλά και το αρνιόντουσαν!

Τελικά ο Μένιος μας, το δικό μας παιδί, ο τύπος με το αγγελικό πρόσωπο, αποδείχθηκε άνθρωπος της νύχτας.

Η Ασφάλεια τον συνέλαβε γιατί όπως λένε οι ειδήσεις έβαλε δύο μπράβους να πυροβολήσουν το σπίτι του με ένα καλάσνικωφ, μάλλον για να αποδείξει ότι κινδυνεύει!

Έλα όμως που το καλάσνικωφ τους έπεσε κάτω και η έρευνα της αντιτρομοκρατικής βρήκε ότι το όπλο αυτό χρησιμοποιήθηκε την ίδια ημέρα εναντίον αστυνομικών αλλά και εναντίον του σπιτιού του δημοσιογράφου της εφημερίδας Ντοκουμέντο κ. Βαξεβάνη ο οποίος είχε καταγγείλει προ ημερών ότι ο Μένιος συζητά με μπράβους της νύχτας για να τον κτυπήσουν…

Ο Μένιος έχει συλληφθεί για σύσταση συμμορίας και συμβόλαια θανάτου και το συμπέρασμα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στην Δανιμαρκία… Ούτε την εποχή του Κολοκοτρώνη, μιας και τον γιορτάζουμε φέτος, δεν γίνονταν τέτοια πράγματα.

Η πλάκα είναι ότι ο υπουργός δημόσιας τάξης που το υπουργείο του παραχώρησε ολόκληρη αστυνομία για την φύλαξη του Μένιου, τώρα δίνει συγχαρητήρια γιατί τον συνέλαβαν!!