Δήμος Κω και σκουπίδια: Με κλειστά τα σχολεία, ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των μαθημάτων της Ανωτάτης Σχολής Κυρίτση

Περίμενε ο κ. Νικηταράς την μεγαλοβδομάδα να ανακοινώσει το πρόγραμμα εξετάσεων των μαθημάτων 5ετούς φοίτησης της Ανωτάτης Σχολής Κυρίτση για τα σκουπίδια. Ξέχασε ότι αυτή την σχολή την έκλεισε και αγνοούσε ότι αυτή η εβδομάδα είναι η μοναδική του χρόνου που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι η περίσκεψη και η νηστεία. Άντε και η μετάνοια για τους Χριστιανούς.

Το θέμα ξεκίνησε από την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, δηλαδή την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να παραχωρήσει ένα κομμάτι της καθαριότητας με διαγωνισμό σε ιδιωτική επιχείρηση.

Ήταν μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση μέσα στα πλαίσια των νόμων και των διατάξεων.

Το πρώτο που ήταν και φυσιολογικό, αναμενόμενο και δίκαιο ήταν να αντιδράσουν οι εργαζόμενοι του Δήμου. Βλέπεται, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου η καθαριότητα πάει σε ιδιώτες και άρα θίγονται τα συμφέροντα των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Εντάξει! Το ΚΚΕ και το Εργατικό Κέντρο δεν το υπολογίζουμε, αλλά όλοι οι άλλοι που τους ψήφισαν και είναι αντίθετοι, τι είναι;

Από εκεί και πέρα αρχίζει το πανηγύρι.

Η κυρία Ρούφα καταγγέλλει την απόφαση όχι γιατί αντιτίθεται πολιτικά, αλλά γιατί έχει γίνει ΝΤΙΛ!!!  Είπε ντιλ για να καταλάβουμε το τεράστιο μέγεθος! Γιατί όπως καταγγέλλει υπάρχει συμφωνία με εργολάβο και άρα η παραχώρηση είναι ύποπτη.

Ο Κυρίτσης ( θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγγνώμη για την Θεμιστοκλέους)  κάνει την πάπια γιατί από την μια λυπάται που του έκλεψε ο κ. Νικηταράς την ιδέα και από την άλλη χαίρεται γιατί ο κ. Νικηταράς την πάτησε δημιουργώντας αντιπάθειες.

Και ο κ. Νικηταράς κάτω από την εύλογη αντίδραση ενός μεγάλου αριθμού υποστηρικτών του, βάπτισε την καθαρή πολιτική απόφαση της ιδιωτικοποίησης, ως ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα της καθαριότητας! Το κρέας το ευλόγησε και έγινε ψάρια!

Η κ. Ρούφα, αν και σφόδρα πολέμιος του Κυρίτση, αντέγραψε τις μεθόδους της ανωτάτης σχολής Κυρίτση, της ποινικοποίησης των πολιτικών αποφάσεων. Ο δε κ. Νικηταράς αντέγραψε και αυτός τον Κυρίτση μεταφέροντας την ευθύνη στους συνεργάτες του και κυρίως αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Και έχουμε και το τραγελαφικό αυτό το σαραντάμερο, να είναι στην ίδια ποινική δίκη κατήγορος και κατηγορούμενος ο ίδιος άνθρωπος!

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ του 30% που τους ψήφισε, λίγος σεβασμός προς αυτόν δεν θα έβλαπτε.

Τελικά αυτό το σαραντάμερο δεν είναι της νηστείας, της περίσκεψης και της μετάνοιας, αλλά σαραντάμερο εξετάσεων των μαθημάτων της Ανωτάτης Σχολής Κυρίτση με άριστα αποτελέσματα.

Και κάτι για τους λίγους κυριτσικούς. Το γράψαμε την πρώτη ημέρα της έκδοσης μας. Στηρίζουμε την παράταξη Νικηταρά, αλλά παράλληλα κρίνουμε τις αποφάσεις τους.