Μητσοτάκης: Πάρτε κόσμε. Εννέα Υπουργεία και μερικά νοσοκομεία. Άντε και δικαστήρια.

Πήγε στο συγκρότημα της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό και με υπέρμετρο ναρκισσισμό, αυτοθαυμαζόμενος είπε το εξής καταπληκτικό: “Δεν το σκέφτηκε κάποιος νωρίτερα!!!”

Τόσο απλό πράγμα ήταν να πάει και να εξαγγείλει στον χώρο των 200 στρεμμάτων στην καρδιά της Αθήνας, στην πλέον πυκνοδομημένη περιοχή, την ανέγερση εννέα Υπουργείων και μερικών Οργανισμών. Κοντά στα 2 δις ευρώ!

Που να το σκεφτεί άλλος….

Για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Δήμος της Αθήνας ζητά 800 εκατομμύρια.

1 δις είναι τα 7 νέα δικαστήρια με κάτι σχολεία. 83 εκατομμύρια! η αγορά του Κεράνης για δικαστήρια στον Πειραιά!

Μήπως θέλετε και εσείς; Πάρτε ένα νοσοκομείο στον Λινοπότι. Και ας μην υπάρχει εγκεκριμένος Χάρτης Υγείας στην Κω!

Δύο μηχανικούς ζητάς και αυτοί σου δίνουν ολόκληρο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με καινούργιο κτηματολόγιο!

Και την ίδια ώρα φεύγουν οι γιατροί από το νοσοκομείο της Κω. Άσε, στο νοσοκομείο της Σαντορίνης έχουν φύγει μέχρι στιγμής έξη!

Και κάποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Είναι οι πέντε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.  Τα ΣΔΙΤ. Δηλαδή το μεγάλο φαγοπότι  που θα το πληρώσουν και πάλι οι φορολογούμενοι.

Είναι οι οικογενειακές εταιρείες όπως της κ. Λάτση, που με τον τελευταίο νόμο επενδύοντας τα οικογενειακά χρήματα τους…….. θα έχουν φορολογία 1,5 %!!!

Το Υπουργείο Παιδείας έκανε 12 χρόνια για να μετακομίσει. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξόδεψε στα δέκα χρόνια κοντά στο 1 δις σε νέο κτήριο και τελικά το εγκατέλειψε!

Όσο για τα εννέα Υπουργεία στον Υμηττό. Χωρίς πολεοδομική και χωροταξική μελέτη. Ήδη άρχισαν οι αντιδράσεις των επιστημόνων. Αν τα δείτε να μας γράψετε.  Βλέπετε έρχονται εκλογές….