Προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες. Τα @ρχίδι@ του Καράμπελα κύριε πρόεδρε

“Τα @ρχίδι@ του Καράμπελα κύριε πρόεδρε” ήταν η απάντηση του πρώτου μάρτυρα, στην πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής, στην ερώτηση του προέδρου της βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κελέση “Ποιές ήταν οι ανώτερες κυβερνητικές πηγές με τις οποίες συναναστρεφόταν ο εργολάβος Καλογρίτσας!!!”

Τέτοια ξευτίλα για το σύστημα δικαιοσύνης των παραπτωμάτων πολιτικών στην χώρα μας δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Το έστησαν οι έχοντες το ιδιοκτησιακό καθεστώς διακυβέρνησης της χώρας από τον πόλεμο και μετά, που δυστυχώς το αγκάλιασε και το ΠΑΣΟΚ και όλοι χαίρονται!

Πηγαίνει ένας πολίτης, ακόμα και κακούργος, στον Εισαγγελέα και του λέει ότι ο τάδε υπουργός ή π. υπουργός με αδίκησε και ο Εισαγγελέας αμέσως, χωρίς να σκεφτεί τίποτε, χωρίς να το ψάξει,(αμελλητί το λένε) στέλνει την καταγγελία στην Βουλή για να το ψάξουν αυτοί! Δηλαδή οι δικοί του!

Είσαι δικός τους; Σε αθωώνουν! Είσαι αντίπαλος; Την έβαψες…. Για πέντε, δέκα  χρόνια τα κανάλια θα μιλάνε για την σκευωρία.

Και ας μην υπάρχει ζημιά του δημοσίου! Και ας έβαλες ακόμα έναν Καλογρίτσα να πάρει μέρος στην δημοπρασία, μπας και ανέβει το τίμημα υπέρ του Δημοσίου!

Βλέπεις υπάρχουν και οι διαπλεκόμενοι! Κάτι έμαθες τότε που ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για νταβατζήδες…. Μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους στον διαγωνισμό! Άλλωστε γνωρίζουν και οι πέτρες τι γίνεται στους διαγωνισμούς του δημοσίου με τα κολόκουρα…. Τα στημένα…

Και γύρισαν τον τροχό, και ήρθε η ώρα που πήραν το κουβέρνο οι άλλοι και να οι επιχορηγήσεις στους καναλάρχες των εκατομμυρίων και να οι μειώσεις των εργαζομένων στα κανάλια, και να τα ευχολόγια και τα λιβανιστήρια κάθε ημέρα!

Το σκάνδαλο της Νοβάρτις με την βούλα του FBI το μετέτρεψαν σε σκευωρία και το φαγοπότι των τριάντα χρόνων των διαπλεκόμενων το χρέωσαν σε αυτούς που τους έβαλαν να πληρώσουν!