Ιωάννης Παππάς: Ο δικός μας εθνικός Βουλευτής.

Η τελευταία ανακοίνωση του Δήμου της Κω για την επίσκεψη του Δημάρχου μας και αντιπροσωπίας στο Υπουργείο Εσωτερικών μας δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά.

 

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο κυβερνητικός Βουλευτής κ. Ιωάννης Παππάς.

 

Είναι η έκτη αν ενθυμούμαστε φορά που ο ίδιος Βουλευτής συνοδεύει τον Δήμαρχο μας στα Υπουργεία, αρκετές ήταν οι φορές που έφερε στην Κω υπουργούς και γραμματείς για την επίλυση προβλημάτων και μάλιστα ο ίδιος συναντήθηκε και με τον κ. πρωθυπουργό για τις εκκρεμότητες της Κω!

 

Οι άλλοι τρεις Κυβερνητικοί Βουλευτές μάλλον μας εγκατέλειψαν! Ή μάλλον εμείς έχουμε ποντάρει σε καθαρόαιμο!

 

Όμως στην πολιτική τα πράγματα δεν είναι όπως αυτά φαίνονται. Και ας μην νομίζουμε ότι την ζημιά θα την πληρώσει μόνο  ο Βουλευτής που μας ανέλαβε.

 

Για τον Δήμαρχο δεν το συζητάμε. Η ζημιά θα είναι ελάχιστη αφού στο κάτω, κάτω κάποιος θα έπρεπε να διαμεσολαβήσει για να συναντήσει τους Κυβερνητικούς. Στον Δήμαρχο τις υποσχέσεις δεν τις έδωσε ο Βουλευτής αλλά οι υπουργοί!.

 

Αλλά για τους υπόλοιπους ποιός θα μιλήσει. Για την Κυβέρνηση και το κόμμα η ζημιά είναι τεράστια.

 

Τέσσερις καθόλα αξιοπρεπείς Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και η κυβέρνηση, κάποιοι υπουργοί, ακόμα και ο πρωθυπουργός,  μας δείχνουν ολοκάθαρα ότι πριμοδοτούν στην εκλογική περιφέρεια της Κω,  τον έναν. Τον συμπαθή κ. Παππά!

 

Η ζημιά για την Κυβέρνηση ήδη έχει γίνει. Η σύμπνοια έχει εξανεμισθεί. Ο κυβερνητικός και κομματικός προγραμματισμός για την αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων χάθηκε. Οι υπουργοί εξουσιοδότησαν τον Βουλευτή στην επίλυση προβλημάτων!

 

Εδώ δεν λειτουργεί απλά το κατόπιν των ενεργειών μου!  Εδώ ζει και βασιλεύει Η πολιτική ζούγκλα της επικυριαρχίας.

 

Εκτός και αν όλα αυτά είναι μούφα…..   Είναι όλα ένα θέατρο….

 

Θα το μάθουμε;   Φυσικά και δεν θα το μάθουμε εάν πιστέψουμε στα λόγια του εθνικού μας ποιητή για τον ευκολόπιστο και πάντα προδομένο λαό!