Μητσοτάκης: Εγκαινίασε τα δύο περιπολικά του λιμενικού γιατί η θάλασσα έχει σύνορα!

Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στον Πειραιά και με αυτοθαυμασμό για το επίτευγμα των εγκαινίων των δύο σύγχρονων περιπολικών που παρέλαβε το Λιμενικό από τα ναυπηγία της Ιταλίας βρήκε την ευκαιρία να καρφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η παρουσία αυτών των δύο πλοίων αποδεικνύει ότι η θάλασσα μας έχει σύνορα!

Εκείνο που ξέχασε να πει είναι ότι τα δύο αυτά πλοία μαζί με άλλα δύο που έρχονται στο τέλος του χρόνου τα παρήγγειλε και υπέγραψε την σχετική σύμβαση ο Φώτης Κουβέλης το 2019 ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί ΣΥΡΙΖΑ με πιστώσεις κατά 90% της Φροντεξ!

Ξέχασε επίσης να πει ότι έρχονται και άλλα 15 ταχύπλοα περιπολικά που και αυτά τα παρήγγειλε και υπέγραψε την σύμβαση ο Φώτης Κουβέλης με πιστώσεις από το πρόγραμμα Αλιείας και θάλασσας της Ε.Ε.!

Και φυσικά η απεραντοσύνη της θάλασσας δεν έχει σύνορα. Και φυσικά οι θαλάσσιοι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλους τους λαούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι με την φράση “η θάλασσα δεν έχει σύνορα” ότι παραδίδεις τα εθνικά σου συμφέροντα!

Και στα λόγια οι εθνοκάπηλοι και οι εθνικόφρονες είναι ωραίοι. Εύκολο είναι να κατηγορείς για προδοσίες! Αλλά στην πράξη ο κ. Μητσοτάκης έκρυψε αυτούς που παρήγγειλαν τα πλοία για την προστασία των συνόρων μας!

Η αλήθεια περπατά μαζί με την σεμνότητα και την μεγαλοψυχία.