Μηνάς Κιάρης! Μια βαρυσήμαντη πολιτική ανάλυση του μεταναστευτικού για την αναγκαία επάνοδο του Κυρίτση

Ο κύριος Κιάρης συνεργάτης του Κυρίτση δημοσίευσε τα 7 κατά την άποψη του δυνατά σημεία του μεταναστευτικού προβλήματος και του χοτσποτ στην Κω, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι στην Κω απαιτείται στιβαρή τοπική ηγεσία, ανεξάρτητη από τα κόμματα, ενότητα και βούληση να κλείσει το χοτσποτ!

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα 7 σημεία που αναφέρει είναι η δικαιολογία για να καταλήξει στο ιδιαίτερα σημαντικό συμπέρασμα, αφού και τα 7 σημεία τα έχει ακούσει και το τελευταίο παιδί τα τελευταία χρόνια.

Γιατί η Κως και όχι η Ρόδος. Να φύγει το χοτσποτ. Υπάρχουν προδότες, πουλημένοι και πάει λέγοντας, ανάλογα με τον καιρό και τις περιστάσεις. Μέχρι και το κάπτεν Ηλίας θυμήθηκε ο συμπαθής Μηνάς! 

Όμως μέσα από μια νηφάλια συζήτηση και με επιχειρήματα όπως λέει ο κ. Κιάρης συμπεραίνουμε ότι η ηγεσία που θα αναλάβει να εκδιώξει το χοτσποτ θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά!

Ο μόνος που μπορεί να εκδιώξει το χοτσποτ θα πρέπει να είναι στιβαρός! να είναι ενωτικός! και να είναι ακομμάτιστος!

Η πλάκα είναι ότι ο κ. Κιάρης πιστεύει πως τα παραπάνω προτερήματα τα κατέχει μόνον ο αρχηγός του ο Κυρίτσης, που είναι στιβαρός… μαμά μου. Που είναι ενωτικός… μαμά μου. Που είναι και ακομμάτιστος! ε, αυτό πάει πολύ….

Ο κ. Κιάρης κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα παρακολουθώντας με λύπη τις σημερινές εξελίξεις τις μεταφοράς μεταναστών από την Ρόδο που οφείλονται σε τοπική ηγεσία που κάνει γαργάρες. Που είναι “δεδομένη” και που τις τραβούν το αυτί ακόμα και οι συνιστώσες…..

Τελικά τα η εξέλιξη της επιστήμης για την καθιέρωση των μεταλλαγμένων προϊόντων είναι ραγδαία.