Κυρίτσης προς Καίσερλη: Να σε κάψω Κώστα, να σ’ αλείψω λάδι, με ψυχική ηρεμία

Διαβάσαμε την συνέντευξη του Κυρίτση στον ΣΤΑΘΜΟ και πήραμε την απάντηση του κ. Καίσερλη την οποία δημοσιεύουμε. Θα συμφωνήσουμε και εμείς ότι το μυαλό ενός λογικού ανθρώπου δεν μπορεί να χωρέσει όσα περιγράφει ο Κυρίτσης.

“Διάβασα σήμερα στην έγκριτη τοπική μας εφημερίδα “Σταθμός” την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κυρίτσης στην καλή δημοσιογράφο κ. Αυγούλη και πραγματικά ανησύχησα.

Δεν θα αναφερθώ στο σύνολο των όσων ανέφερε που άλλωστε δεν είναι της παρούσης και επιφυλάσσομε . Θα σταματήσω μόνον σε όσα αναφέρει για την ψυχική μου υγεία.

Ο κ. Κυρίτσης διατείνεται ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα και μου ζητά να αποκτήσω ψυχική ηρεμία!. Μου λέει ότι σε αυτή την ηλικία η ψυχή του ανθρώπου πρέπει να μαλακώνει! Αναφέρει ότι ένας σοβαρός άνθρωπος έχει εσωτερική ηρεμία!

Ο κ. Κυρίτσης ζητά από έναν άνθρωπο που για έξη ολόκληρα χρόνια βρίσκεται υπόδικος από μηνύσεις του ίδιου του κ. Κυρίτση για κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δήμου, να έχει ψυχική ηρεμία!

Ο κ. Κυρίτσης ζητά από έναν άνθρωπο να έχει εσωτερική ηρεμία, όταν εκκρεμεί στα δικαστήρια η αγωγή που ο ίδιος ο κ. Κυρίτσης του έκανε και με την οποία του ζητά 700 χιλιάδες ευρώ!

Ο κ. Κυρίτσης που με μήνυσε για κακουργηματική ποινική απάτη σε τρεις υποθέσεις και με αγωγή μου ζητά 700 χιλιάδες ευρώ μου λέει να σιωπώ και με ψυχική ηρεμία να περιμένω την απόφαση της δικαιοσύνης!

Το ήθος, η υπόληψη, η εντιμότητα, η προσωπικότητα, η προσφορά ενός ανθρώπου θίγονται και αμφισβητούνται για δέκα ολόκληρα χρόνια και ο κύριος που τον κατηγόρησε ως ποινικό απατεώνα του λέει να κρατήσει την ψυχική του ηρεμία!.

Ότι και να πω, ότι και να γράψω, ότι και να σκεφτώ δεν τα χωρά ο νους ενός λογικού ανθρώπου!

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης”