Ποιός φταίει για το βαθύ κόκκινο στην Κω; Μα φυσικά οι συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου και των νοσοκομειακών

Γίνεται ο χαμός σε όλη την Ελλάδα. Απ’ ότι φαίνεται θα φτάσουμε στον Ιούνιο και δεν θα έχουμε λύσει το πρόβλημα και μέχρι τώρα όλα τα κανάλια της Μπανανίας μας λένε ότι για όλα αυτά φταίνε οι συγκεντρώσεις που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κάποια στιγμή όταν όλοι φώναζαν να φτιαχτούν κλίνες ΜΕΘ αυτοί έλεγαν επειδή είχε υποχωρήσει λίγο ο κορονοϊός ότι ευτυχώς που δεν ξ΄ποδεψαν τα λεφτά σε ΜΕΘ γιατί τώρα θα ήταν άχρηστες! Και αυτοί είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης!

Γιατί αν είχαμε άλλες 500 ΜΕΘ το σύστημα θα άντεχε και οι έμποροι και οι εστιάτορες θα δούλευαν! Χάθηκαν εκατοντάδες ζωές στην αναμονή και στα κρεβάτια. Εξανεμίστηκαν πάνω από 40 δις ευρώ και αυτοί παίζουν ακόμα με τα σελφ τεστ!

32 λοιμοξιολόγοι στην επιτροπή και ο καθένας βγαίνει και μας λέει ότι ακούει από την Αμερική και την Αγγλία! Συγκρίνουν τους θανάτους με τα άλλα κράτη λες και είναι στραγάλια.

Κλειδώσανε την Κάλυμνο! Κοντέψαμε να είχαμε εμφύλιο πόλεμο και αγνόησαν ότι οι άνθρωποι τριγυρίζουν, το πλοία και τα αεροπλάνα πάνε και έρχονται  και ο ιός πετάει!

Και τώρα στην Κω ήλθε το βαθύ κόκκινο! Ποιός φταίει; Μα φυσικά η ατομική ευθύνη! Ποιός φταίει: Μα φυσικά ο πολίτης!

Ο ένας μας είπε ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Τώρα μας λένε ότι τα τρώμε μόνε εμείς! Αυτοί είναι άσπιλοι και αμόλυντοι!

Νέο νοσοκομείο μας λένε και μας δείχνουν και χάρτες! Πότε; Μέσα στο βαθύ κόκκινο! Προχθές ήταν επτά μέσα στοάς απλούς θαλάμους του νοσοκομείου. Ούτε σε ΜΕΘ, ούτε σε ΜΑΦ. ένας έφυγε με την κάψουλα και ελικόπτερο!

Φανταστείτε οι επτά να γίνουν δεκαεπτά. Να γίνουν 27! Που; Στην Κω του Ιπποκράτη! Φανταστείτε να γίνει το κακό, ο μη γένοιτο..

Να είστε σίγουροι ότι και πάλι οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ θα φταίνε και εμείς θα τα καταπίνουμε.