Απίστευτο! Για 30 χρόνια χάριζαν δις στους καναλάρχες και δικάζουν αυτόν που τους έβαλε να πληρώσουν

Από το 1990 μέχρι το 2014 που ήλθε στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ οι γνωστοί καναλάρχες, αυτοί δηλαδή που ονόμασε ο Κώστας Καραμανλής νταβατζήδες, δεν πλήρωναν ενοίκια για τις δημόσιες συχνότητες!

25 ολόκληρα χρόνια με την ανοχή των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να μην πούμε και με την σύμφωνη γνώμη τους χάνονταν δισεκατομμύρια προς όφελος της διαπλοκής!

Ο βασικός μέτοχος ήταν τότε το κυρίαρχο θέμα που τους μάρανε! Θέλανε να αποκλείσουνε τάχα τους εθνικούς εργολάβους από τα ΜΜΕ, ώστε να μην υπάρχει σχέση και διαπλοκή μεταξύ τους!

Κάποια στιγμή ήλθε η ώρα να πληρώσουν. Και πλήρωσαν! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πλήρωναν οι κατέχοντες τις τηλεοπτικές άδειες τζάμπα για 25 χρόνια!

Έγινε ο χαμός. Μίλησαν για τις γάτες των Ιμαλαίων! Μάθαμε για τα θαλασσοδάνεια  τους. Ακούσαμε και για τα βοσκοτόπια!  Τσακωμός για τις έξη άδειες και όχι για τις δεκαέξι! Στο τέλος όλοι πλήρωσαν. Και αυτός με το βοσκοτόπια ο Καλογρίτσας αποβλήθηκε αφού δεν είχε εγγυήσεις!

Αλήθεια ποιά είναι η ζημιά του Δημοσίου; Ακόμα και αν τον έβαλαν επίτηδες για να ανεβάσει τις τιμές στον διαγωνισμό, καλό έκαναν. Αν και αυτό το έκανε όπως παραδέχτηκε ο κ. Σαβίδης!

Και το ερώτημα είναι ποιοί πρέπει να δικαστούν; Αυτοί που για 25 χρόνια χάριζαν δισεκατομμύρια ή αυτοί που τους έβαλαν να πληρώσουν!

Σε αυτό το ερώτημα την απάντηση αγαπητοί μας φίλοι θα την δώσουν οι δικαστές που δεν είναι άλλοι από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ!

Ο Καλογρίτσας θυμήθηκε μετά από 5 χρόνια τι έγινε και κατήγγειλε στον εισαγγελέα τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτόματα χωρίς έρευνα ο φάκελος πήγε στην Βουλή! Και αυτοί στην Βουλή αντί να ντρέπονται για τα 25 χρόνια διαπλοκής ζητούν την καταδίκη του αθώου!  

Αυτό το Σύνταγμα και αυτούς του νόμους έφτιαξαν τα δύο πάλαι ποτέ κυρίαρχα κόμματα για να αθωώνουν τους εαυτούς τους και να καταδικάζουν τους αντιπάλους! Και γνωρίζουμε ποιοί ανέκαθεν ήταν οι αντίπαλοι του συστήματος της άρχουσας τάξης.