Το επιτελικό κράτος. Τα ΜΜΕ. Και οι σχέσεις τους

Σας μεταφέρουμε αυτούσια όσα περιγράφει η συνεργάτης του κ. Μένιου Φουρθιώτη δημοσιογράφος κ. Νανά Παλαιτσάκη με την απλή ερώτηση τι θα γίνονταν αν αυτά αποκαλύπτονταν σε πολιτισμένο κράτος.

Εάν αυτά δεν είναι έμμεσος εκβιασμός, όπως και αυτά που αποκάλυψε δημόσια και ο π. Υπουργός κ. Βρούτσης τότε τι είναι

«Μέσω της φιλόξενης εκπομπής “Αποδείξεις Live”, με παρουσιαστές τον Μένιο Φουρθιώτη και τη Νανά Παλαιτσάκη δεν παρουσιάζατε εσείς προσωπικά, ως Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., σε σταθερή βάση όλο το προηγούμενο διάστημα το έργο της Υπηρεσίας σας;

● Από εσάς προσωπικά δεν ενημερώνονταν οι τηλεθεατές του Epsilon επί μήνες κάθε Σαββατοκύριακο για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας; Εσείς δεν είστε αυτός που αποδεχόσαστε με χαρά την πρόσκλησή μας σε εβδομαδιαία βάση;

● Στο φύλλο της εφημερίδας “Αποκαλυπτικά” φιλοξενήσαμε ύστερα από παρότρυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΝΘΕΤΟ τετρασέλιδο “Οδηγό του Πολίτη” με συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ. για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα με αποκλειστικά δικά μας έξοδα.

● Επιπλέον του ένθετου κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.ΑΣ., στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου (ενδεικτικά τον Αρχηγό Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου και τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη).

● Για την εκπομπή “Αποδείξεις Live” μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας όπως δηλώνατε, προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς (σ.σ. προφανώς εννοεί ΕΛ.ΑΣ.), στους Υπουργούς, στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών.

● Μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέα κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού».