Κτηματολόγιο Κω. Αναρωτιόμαστε τι στο καλό έκαναν ενάμιση χρόνο τώρα οι παράγοντες μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Με ένα δελτίο τύπου ο Δήμος της Κω μας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε μια τηλεδιάσκεψη με την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και τον κ. Δήμαρχο, τον κ. Έπαρχο και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου

Σε αυτό το δελτίο ο Δήμος μας ενημερώνει ότι συζητήθηκε το πρόβλημα του Κτηματολογίου και η αναγκαιότητα της κάλυψης των υπηρεσιών του με δύο μηχανικούς!

Επίσης μας ενημερώνει ότι με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου θα εξετασθεί και το αίτημα ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου!

Και εμείς οι φτωχοί στο μυαλό άνθρωποι αναρωτιόμαστε! Τι στο καλό έκαναν όλοι αυτοί οι παράγοντες και οι τοπικοί άρχοντες μας στην Αθήνα και στις επισκέψεις τους στο Υπουργείο.

Τρία πράγματα συμβαίνουν. Ή στις επισκέψεις τους μιλούσαν για τον καιρό. Ή δεν τα έλεγαν καλά και ο Υπουργός δεν κατάλαβε. Ή ο Υπουργός κουτουνούσε και τους έγραφε… στο πακέτο των τσιγάρων.

Και επειδή δεν είναι μόνο αυτοί που πήγαν στην Αθήνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αλλά και δεκάδες άλλοι τα τελευταία χρόνια για την πονεμένη ιστορία του Κτηματολογίου και του Δικαστηρίου, με νόμους, με φακέλους και με μελέτες στην μασχάλη, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι ακόμα και σήμερα τα έγραφαν στο πακέτο των τσιγάρων και όλους εμάς στα παλαιά τους υποδήματα.

Έγινε λοιπόν η τηλεδιάσκεψη και ήρθε και ο Γενικός Γραμματέας. Λες και δεν γνώριζαν. Λες και δεν είχαν υποχρέωση να μάθουν ποιά είναι τα προβλήματα,, να ανταποκριθούν και να επιλύσουν τα καυτά προβλήματα χωρίς μεσάζοντες από τα υπουργεία τους.

Έπρεπε να μας ξευτελίσουν! Έπρεπε να μας επισκεφθούν για να μας θυμίσουν τις εποχές του τραγουδιού: “ήρθε ο Βουλευτής στον χωριό. Βόλτες από κει κι από δω. Μοιράζει υποσχέσεις στους αγρότες. Θα σας γλυτώσουμε από την δυστυχία…” 

Δυο μηχανικούς ρε παιδιά! Δυο μηχανικούς…… Κύριε Παπά μου δεν θέλουμε πολλά. Δύο μηχανικούς…..