Η επένδυση στο Ελληνικό. Τα Family office. Και τα κόλπα των συνεταίρων του πλούτου

Προχθές ψηφίστηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο για την επένδυση στο Ελληνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε. Κάποιοι δεν το ψήφισαν.

Θα μας ρωτήσετε αν  θα γίνει η επένδυση με τα δύο Καζίνο, τα τρία ξενοδοχεία, τα δέκα τεράστια Mall και τις εκατοντάδες επαύλεις μέσα σε περιφραγμένους, αλλά Αμερική, χώρους.

Στο Ελληνικό που παραχωρήθηκαν χιλιάδες στρέμματα στους τάχα μου επενδυτές για να μας σώσουν χωρίς να ισχύει ούτε αυτό της αντιπαροχής που ισχύει για όλους και που τουλάχιστον θα μας άφηνε κάμποσες βίλες…..

Αν την δείτε την επένδυση να μας γράψετε! Ήδη αποχώρησε από την επένδυση η Μαριάννα Λάτση και πήρε μαζί της και τα 88 εκ ευρώ!

Και που τα έβαλε; Τα έβαλε σε μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ αλλά σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τον νόμο για τις επενδύσεις των Family offce!

Έναν νόμο για την προσέλκυση κεφαλαίων που επενδύουν στην Ελλάδα και με φορολογία μόλις 1,7% όταν όλοι οι Έλληνες πληρώνουν φόρους από 25% μέχρι και 42% !!!!

Όπως γράφουν οι εφημερίδες την μια ημέρα ψηφίστηκε ο νόμος και σε είκοσι ημέρες έγινε η αγορά των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρείας από την νέα εταιρεία Family offce της κ. Λάτση!

Αν δε αναλογιστούμε τι παίζεται και με μια άλλη παρόμοια εταιρεία που έχει μετοχές στην άλλη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, την ΕΛΛΑΚΤΩΡ τότε θα καταλάβουμε το κόλπο που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και το νταλαβέρι που χύνεται.

Στις κατασκευαστικές εταιρείες που προετοιμάζονται για το φαγοπότι των έργων με τα ΣΔΙΤ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Και για να σας θυμίσουμε, σας λέμε ότι στην οικογένεια Λάτση ο Ελληνικός λαός πλήρωσε τα μαλλιοκέφαλα του για να σωθεί η Eurobank. Και για να εξυγιανθεί η ΠΕΤΡΟΛΑ που κατέρρεε μέσω των ΕΛΠΕ.