Γ. Κυρίτσης: Εγκαταλείπει τον Δήμο και μεταπηδά στα βουλευτικά με το ΚΙΝΑΛ

Η τελευταία ανακοίνωση του με κρίσεις για τις υποσχέσεις κάποιων Βουλευτών για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου και του Δικαστικού Μεγάρου θα πρέπει να μας προβληματίσουν

Ενώ εξ αρχής φαίνεται ότι αυτή η ανακοίνωση γράφτηκε για να θίξει τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά και την συμπεριφορά του σε αυτά τα θέματα, στην ουσία εμπλέκεται ιδιαίτερα σοβαρά με την κεντρική πολιτική αφού οι κρίσεις του αφορούν κυρίως την Νέα Δημοκρατία και τους Βουλευτές της.

Φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζει τα γεγονότα και τις επισκέψεις των Βουλευτών της Κυβέρνησης!

Εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται στην ίδια την Νέα Δημοκρατία όταν μιλά για το λόμπι των δικηγόρων που καθοδηγεί τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά.

Και φυσικά αποδίδει στον εαυτό του την ευθύνη εμπλοκής του στην κεντρική πολιτική σκηνή λέγοντας με βαρύγδουπο τρόπο ότι θα προκαλέσει τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και τις πολιτικές ηγεσίες τους!

Κανείς δεν αμφιβάλει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα τοπικά θέματα της κατασκευής νέου νοσοκομείου, κτηματολογίου και δικαστικού μεγάρου. Ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτά. Ούτε καν πέρασε απ’ έξω!

Το ότι αναφέρεται στον κ. Νικηταρά ως γλάστρα είναι σύνηθες και άρα αμελητέο.

Εκείνο που επιβεβαιώνει τις τελευταίες πληροφορίες μας  για την άμεση ανάμειξη του στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι η ευθεία επίθεση του με βαρύ χαρακτηρισμό κατά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των Βουλευτών της!.

Το ότι εγκατέλειψε τον στίβο των δημοτικών πραγμάτων είναι βέβαιο. Εδώ και καιρό είναι πολύ πικραμένος από την ήττα του στον Δήμο και μάλιστα από τον κ. Νικηταρά, αλλά και από την αποστασιοποίηση πολλών στελεχών του από την παράταξη.

Η τελευταία ανακοίνωση του μας προετοιμάζει για τον νέο προσανατολισμό του. Οι πληροφορίες που έχουμε μας λένε ότι ήδη συζητείται στα κεντρικά η υποψηφιότητα του στην Δωδεκάνησο με τους συνδυασμούς του ΚΙΝΑΛ! Αν και πολλοί αντιδρούν εξ αιτίας των συμπεριφορών του.

Η απλή αναλογική με την οποία θα γίνουν οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές καθιστούν το ΚΙΝΑΛ παράγοντα κυβερνησιμότητας και άρα τους υποψήφιους του εν δυνάμει διορισμένους σε κυβερνητικά πόστα.