Φουρθιώτης και πάσης Ελλάδας. Ούτε στην Μπανανία δεν γίνονται αυτά

Βγήκε ένας αντιδήμαρχος πριν από λίγες ημέρες και επώνυμα έγραψε ότι η αστυνομία διαθέτει τρία τζιπ και ένα τεθωρακισμένο και αρκετούς αστυνομικούς να φυλάνε τον παρουσιαστή, δημοσιογράφο και πρόσφατα ιδιοκτήτη εφημερίδας κ. Μένιο Φουρθιώτη.

Ένας ρεπόρτερ πήγε στο σπίτι του κ. Μένιου για να επαληθεύσει την πληροφορία και εκεί δέχτηκε επίθεση από τους φρουρούς του, του πήραν τα φίλμ από την φωτογραφική μηχανή του, τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και ο κ. Μένιος ζήτησε να γίνει μήνυση όχι μόνο στον ρεπόρτερ αλλά και στον αντιδήμαρχο!

Ο Υπουργός Δημόσια Τάξης ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δεν απάντησε στις καταγγελίες και άφησε να αιωρείται η άποψη ότι δεν έχουν διατεθεί αστυφύλακες για την φύλαξη του κ. Μένιου!

Μετά από πέντε ημέρες και τον χαμό που δημιουργήθηκε βγήκε το Σωματείο των Αστυνομικών και αφού  κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία για τις απαράδεκτες παροχές υπηρεσιών φύλαξης σε ιδιώτες, εμμέσως αποκάλυπτε ότι πράγματι έχουν διατεθεί στελέχη της Αστυνομίας για την φύλαξη του κ. Μένιου!

Και επί τέλους μετά από την διαρροή εγγράφων αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Μένιος ζήτησε από το Αρχηγείο της Αστυνομίας άνδρες για την προστασία του γιατί φοβάται επιθέσεις από την 17 Νοέμβρη!

Το Αρχηγείο ανταποκρίθηκε και με εντολή του διατέθηκε εκ περιτροπής ένα όχημα και ένας αστυφύλακας επί εικοσιτετραώρου βάσεως! Δηλαδή 4 αστυνομικού με 4 αυτοκίνητα την ημέρα!

Και τελικά μετά από τον δημόσιο εξευτελισμό μέσω των κοινωνικών δικτύων η ηγεσία του Υ.Δ.Τ. ανακάλεσε την δύναμη των αστυνομικών από την φύλαξη του κ. Μένιου Φουρθιώτη!

Αυτό πράγματι είναι το επιτελικό κράτος! Η Ελλάδα του Μένιου! Ένα κράτος που η μισή αστυνομική δύναμη του προστατεύει πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, λεφτάδες και συνταξιούχους…