Τράπεζα Πειραιώς! Η ληστεία του αιώνα ανώτερη και αυτής του τραίνου στην Αγγλία

Αυτό που συμβαίνει τελευταία με την Τράπεζα Πειραιώς, ακόμα και οι μεγαλύτερες ληστείες του αιώνα ορρωδούν μπροστά τους.

Το Ταμείο Χρηματοδοτικής Σταθερότητας, (Τ.Χ.Σ.) δηλαδή τα λεφτά του ελληνικού λαού χρηματοδότησαν την Τράπεζα Πειραιώς με 2,04 δις ευρώ για να διασωθεί! Φανταζόμαστε να το θυμάστε. Τότε που μας πτώχευσαν..

Με το κόλπο γκρόσο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου στο οποίο προχωρά η διοίκηση της οι παλαιοί μέτοχοι της, δηλαδή το Τ.Χ.Σ. και οι μικροί χάνουν το 94% των χρημάτων του που πάνε στους μεγαλομετόχους νέους επενδυτές που θα την αγοράσουν τζάμπα.

Μέσα σε δύο ημέρες η μετοχή της έπεσε 40% και οι μικροί μέτοχοι ετοιμάζονται για πόλεμο και δικαστήρια. Μάλιστα για να καλύψουν την απάτη λένε στους μικρομέτοχους ότι θα μπορούν να λάβουν μέρος στην αύξηση του κεφαλαίου με τους ίδιους όρους των ισχυρών!

Θα τους πάνε είπαν στα Δικαστήρια! Αλλά για ποιά δικαστήρια μιλάνε, όταν είναι γνωστό ότι το πρώτο βήμα της συγκάλυψης έγινε με τον νόμο της Νέας Δημοκρατίας που απάλλαξε τους τραπεζίτες από την σπάθη της Δικαιοσύνης!

Με αυτό τον νόμο για να πάνε οι τραπεζίτες στα δικαστήρια θα πρέπει να τους μηνύσει η τράπεζα μόνο!