Κυρίτσης: Η Κως χρειάζεται Δήμαρχο. Είμαι εδώ να σας ξανασώσω

Την κατάσταση με τον κορονοϊό την πήρε σοβαρά ο Κυρίτσης και βρήκε την ευκαιρία να μας θυμίσει ότι είναι εδώ. ότι δεν τα παράτησε!

Οι πολίτες μας λέει παρακολουθούν άναυδοι την ομάδα που διοικεί τον Δήμο!

Που τους είδε τώρα ο Κυρίτσης τους πολίτες να είναι άναυδοι μόνο ένας Θεός το ξέρει. Και αυτός, Θεός όντας μετά τον Θεό, είδε τους εμβρόντητους πολίτες και του λυπήθηκε!

Η Κως  λέει στους πολίτες, θέλει έναν Δήμαρχο με τα όλα του, που θα έκανε την μόνη ρεαλιστική πρόταση στην Κυβέρνηση, ώστε η κυβέρνηση να βρεθεί προ των ευθυνών της! Και αυτή την πρόταση την έχει καταθέσει μόνο αυτός!

Τρελά πράγματα δηλαδή. Ο Κυρίτσης θα έβαζε την Κυβέρνηση προ των ευθυνών της και στο ίδιο κείμενο για το θέμα της υγείας και του νοσοκομείου μιλά για τη κωμωδία και το θέατρο του παραλόγου του πρωταγωνιστή Βουλευτή της κυβέρνησης που έδειχνε στους παριστάμενους του χάρτες στον Λινοπότη!.

Στην ανακοίνωση του ο Κυρίτσης μας είπε και άλλα. Ότι τα αρχιτεκτονικά του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Πυλί τα είχε έτοιμα, αλλά δεν πρόκαμε!

Είναι και αυτό στα 1.132 έργα του που με καμάρι μας εκθειάζει κάθε τόσο και πες, πες μάλλον τα έχει πιστέψει και ο ίδιος!

Αλλά και αυτό με την γλάστρα! Ακούς εκεί να έχει η Κως Δήμαρχο γλάστρα! Άντε τώρα εσείς φίλοι μας, που είστε και άναυδοι, να καταλάβετε το πόνο του ανθρώπου….