Κυρίτσης: Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί Κωνσταντινάτο. Μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο

Οι άνθρωποι διοίκησαν τον Δήμο της Κω για εννέα ολόκληρα χρόνια. Είχαν στα χέρια τους την ευθύνη της πορείας ενός ολόκληρου νησιού. Καθοδηγούσαν πολίτες που έχουν αποδείξει ότι έχουν και μυαλό και εργατικότητα.

Και όμως το περιεχόμενο της πολιτικής τους και η αξία τους σε ποιότητα και σοβαρότητα αντικατοπτρίζεται στο τελευταίο δελτίο τύπου του Κυρίτση που ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκαλύπτει την φτώχεια των πολιτικών τους ιδεών.

Ακούς εκεί μας λένε, να μας κλέψει ο Νικηταράς τα έργα μας! Διαβάσαμε το δελτίο και δεν το πιστεύαμε.  Γράφει κάποιος και ισχυρίζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην παράταξη του Κυρίτση και θεωρούσαμε ότι είναι υπερβολή.

Αλλά να, που το δελτίο τους μας το επιβεβαιώνει! Ο Νικηταράς τους έκλεψε τα φλουριά τους!. Τους πήρε την πολυθρόνα του Βαράγκη με τα λιονταρίσια πόδια!

Ώρα είναι να δούμε τον Κυρίτση να πηγαίνει στον Εισαγγελέα και να καταγγέλλει την κλοπή! Άλλωστε είναι συνηθισμένος. Να τρέχουν τα παιδάκια μετά το παιχνίδι στον μπαμπά τους και να του λένε ότι τους κλέψανε τα φλουριά…

Και φανταστείτε οι άλλοι να του απαντήσουν ότι πήραν βαρέλι δίχως πάτο! Και να αραδιάζουν και αυτοί τα δικά τους φλουριά.

Όχι δηλαδή ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά όχι για τα ψεύτικα κωνσταντινάτα, Για τους δρόμους και τα φώτα που ο Κυρίτσης κλαίγεται ότι του έκλεψαν.

Βαρέλι δίχως πάτο παρέλαβε ο Νικηταράς. Φτώχια της πολιτικής και των ποιοτικών στόχων. Κουρέλια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Μίσος και εκδικητικότητα.  Ξεβράκωμα δυστυχώς σε ένα νησί που αυτοπροσδιορίζεται ως νησί του μεγάλου Ιπποκράτη!