Πρόεδρος Αγροτιάς Κω Βασίλης Σακελλαρίου: Ξεπουλάνε και τις λαϊκές αγορές

Όταν ένας σοβαρός και ήπιος σε χαρακτηρισμούς άνθρωπος, παραδοσιακός αγρότης, χρόνια επικεφαλής του Αγροτικού Συλλόγου Κω φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι “η Κυβέρνηση έχει βάλει μια ρότα: Την ιδιωτικοποίηση των πάντων” νοιώθουμε ότι η κοινωνία τους πήρε είδηση!

Ο κ. Βασίλης Σακελλαρίου είναι χρόνια έντιμος συνδικαλιστής εκπροσωπώντας με ήθος και ευγένεια τους αγρότες του νησιού μας. Και άρα αυτά που είπε αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής κυρίως για την κυβέρνηση. Δεν μίλησε μόνο για τις λαϊκές αγορές που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να τις ξεπουλήσει σε αυτούς που έχουν χρήματα.  Μας είπε ότι η Κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί τα πάντα!

Αυτός που θα διαβάσει την νέα σύμβαση με τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική θα νοιώσει ότι οι αποικιοκρατικές συμβάσεις του 18ου αιώνα ήταν βούτυρο για τις κοινωνίες.

Το ότι ετοιμάστηκαν να βγάλουν τα μαχαιροπήρουνα για τις ιαματικές πηγές της χώρας είναι πταίσμα μπροστά στο Ελληνικό, μπροστά το ταχυδρομικό ταμιευτήριο, μπροστά στις μάσσες των κολεγίων και των κλινικαρχών!

Έφτασαν προχθές να ενοικιάσουν ένα ακίνητο του Δημοσίου που ήταν πάρκο, στον Δήμο της περιοχής που το διεκδικεί εδώ και τριάντα χρόνια με μηνιαίο ενοίκιο 13.500 ευρώ!!  Και ο Δήμαρχος υπέκυψε…..

Για τις τιμές στον μοριακό έλεγχο του κορονοϊού και την αισχροκέρδεια θα τα πούμε προσεχώς. αφού κάποιος θα πρέπει να μιλήσει.

Αλλά και τις λαϊκές: Την μόνη αγορά που ο αγρότης μπορεί χωρίς μεσάζοντες να πουλήσει το βιός του έρχεται η Κυβέρνηση να του πάρει την μοναδική μπουκιά από το στόμα και να την προσφέρει στους έχοντες με δημοπρασία.

Αντί να κυνηγήσει αυτούς που παρανόμως, αλλά και με ρουσφέτια , εκμεταλλεύονται τις λαϊκές χωρίς να είναι αγρότες, αρπάζει το δρεπάνι της καταστροφής και  παίρνει το κεφάλι του αγρότη!

Η Κυβέρνηση που μέσα στον χαμό του κορονοϊού, ξεπουλά τα πάντα όπως μας λέει και ο πρόεδρος. Ακόμα και την ελευθερία μας.