Απίστευτα πράγματα! Δύο καραμπινάτες περιπτώσεις της κυβερνητικής αριστείας

Γίνεται ο χαμός με την υπουργό πολιτισμού κ. Μενδώνη που επί δύο εβδομάδες κάλυπτε αυτή και ο κ. πρωθυπουργός τον διορισμένο κατηγορούμενο. Και φυσικά πλην του κ. Πρωθυπουργό που την καλύπτει βγήκαν και 56 προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού να την υποστηρίξουν.

Το ακούει ο άσχετος με αυτά πολίτης και λέει μέσα του. Βρε μπας και έχει δίκιο η κ. Μενδώνη;

Διαβάζοντας λοιπόν τα ονόματα βλέπουμε μεταξύ αυτών και καμιά εικοσαριά διορισμένους από την κυβέρνηση σε θέσεις κρατικών οργανισμών και διοικήσεων.

Τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τον Πρόεδρο Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον Πρόεδρο ΔΣ Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, τον  Καλλιτεχνικό Διευθυντή Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, τον Πρόεδρο Δ.Σ. Ταινιοθήκης της Ελλάδος, τον  Καλλιτεχνικό Διευθυντή Εθνικής Λυρικής Σκηνής  τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. την Διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης τον Πρόεδρο Δ.Σ. Μουσείου Ακροπόλεως, τον Πρόεδρο Δ.Σ. Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Μάθαμε επίσης ότι διορίστηκε Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής η κυρία Γιάννα Χορμόβα.

Διαβάστε που δούλεψε από το 2009 μέχρι σήμερα η κυρία Χορμόβα για να καταλάβετε ποιοί παίρνουν τα κυβερνητικά πόστα. Φυσικά πέρα από όλες αυτές τις κυβερνητικές και διορισμένες θέσεις πρυτανεύει και ο επιστημονικός της τίτλος.

“Η κ. Χορμόβα είναι διοικητικός επιστήμονας και εμπειρογνώμων δημοσίων πολιτικών, με δύο πτυχία και δύο τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. Διετέλεσε διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης από το 2019. Έχει εργαστεί ως γενική γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου από το 2014 έως το 2019 και στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης από το 2010 έως το 2014. Διετέλεσε, επίσης, επιστημονική συνεργάτης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από το 2002 έως το 2007. Υπήρξε συνεργάτης στη ΓΓ Ισότητας των Φύλων το 2009 και βοηθός επιμελήτρια στο Αshmolean Museum της Οξφόρδης το 1998”.

Η κυβέρνηση των αρίστων σε όλη την μεγαλοπρέπεια της!