Νέο νοσοκομείο Κω. Η πολιτική, στη λάσπη της ανευθυνότητας και του πολιτικαντισμού

Κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει καταλάβει ότι ο δήμαρχος κ. Νικηταράς έχοντας βάλει στόχο την κατασκευή ενός νέου νοσοκομείου στην ουσία ξεμπροστιάζει όλους εκείνους τους πολιτικούς που με ευκολία υπόσχονται, αλλά και όλους τους άλλους που με βαθυστόχαστες αναλύσεις τοποθετούνται επί του θέματος.

Είδαμε προχθές τον κ. Νικηταρά μαζί με τον συμπαθή κ. Βουλευτή να επισκέπτονται τους δύο χώρους του νέου νοσοκομείου και συγκινημένοι να μας δείχνουν τους χάρτες.

Μην νομίζετε ότι ο κ. Νικηταράς δεν γνωρίζει τι γίνεται. Απλά ξεμπροστιάζει των κυβερνητικό βουλευτή και τον θέτει μπροστά στην προαιώνια χλεύη των βουλευτικών υποσχέσεων.. (θα σας κάνουμε και παιδιά)

Και σε αυτό το θέατρο της υποσχεσιολογίας που εξαντλούνται όλοι σχεδόν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της καθόδου ως υποψήφιου Βουλευτή του κ. Γεραπετρίτη, υπουργού και κολλητού του πρωθυπουργού στην Δωδεκάνησο, εμφανίστηκαν ως αναλυτές και κριτές της υπόθεσης του νέου νοσοκομείου και οι παλιοί συνεργάτες Κυρίτσης και κύριος Μυλωνάς.

Ο Κυρίτσης γνώστης του σχεδιασμού οργάνωσης των δομών υγείας στην Κω αφού στο παρελθόν είχε υποσχεθεί την δημιουργία δημοτικών ιατρείων σε όλες τις κοινότητες και τους οικισμούς του νησιού με βαθυστόχαστη ανάλυση κρίνει το άτοπον της χοροθέτησης του νέου νοσοκομείου.

Ο Κυρίτσης που επί πέντε ολόκληρα χρόνια σαν δήμαρχος της Κω δεν πέρασε ούτε έξω από το νοσοκομείο για να δει αν χρειάζονται κάτι οι άνθρωποι του, σήμερα νοιάζεται για την υπόθεση του νέου νοσοκομείου.

Αλλά και ο κ. Μυλωνάς με άλλο βαθυστόχαστο άρθρο του μας εξηγεί τους πολλούς λόγους που η πρόταση του βουλευτή κ. Παππά είναι ανεφάρμοστη.

Κανένας από όλους αυτούς δεν μας λέει αυτό που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο κ. Νικηταράς και επιμένει να τους ξεμπροστιάζει. Ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που προγραμματικά παραδίδει την Εκπαίδευση, την υγεία και το περιβάλλον στους ιδιώτες, με τίποτε δεν πρόκειται να διαθέσει δημόσιο χρήμα για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.