Ιαματικές πηγές. Μεσάνυχτα χωρίς φεγγάρι έβαλαν χέρι στα ασημικά του Δήμου

Μέσα στην πανδημία και στον πανικό, μια βραδιά χωρίς φεγγάρι, χωρίς να το πάρει κανένας είδηση, μπήκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη που κοιμόταν βαθειά και του έκλεψαν αυτό που από καιρό έχουν βάλει στο μάτι.

Στην κυριολεξία του έκλεψαν τις ιαματικές πηγές. Αυτές που του παραχώρησε με δεκάδες άλλα ακίνητα ο δημοκράτης πρωθυπουργός αείμνηστος Πλαστήρας πριν από 70 χρόνια ως επιστροφή στους κατοίκους της, των όσων έκλεψαν οι κατακτητές!

Να πούμε ότι στην Κυβέρνηση υπάρχουν κλέφτες; Όχι φυσικά. Σίγουρα η Κυβέρνηση, όπως λένε, είδε την απραξία και με την απόφαση της επιθυμεί να αξιοποιήσει έναν ανεκμετάλλευτο πλούτο.

Τώρα μάλιστα που η κατάσταση στην οικονομία είναι δραματική, ίσως και χειρότερη από την πτώχευση του 2010, η αξιοποίησης των πηγών πλούτου της χώρας και οι επενδύσεις είναι άκρως απαραίτητα πράγματα.

Και εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα που το έθεσε ακόμα και η νεολαία της ΟΝΝΕΔ της Κω. Καλά ρε φίλε χρυσοχέρη, έπρεπε να μας αρπάξεις την περιουσία μας, αντί να μας βοηθήσεις να την αξιοποιήσουμε εμείς;, ο Δήμος;, η αυτοδιοίκηση;!!

Αλήθεια πιστεύουν κάποιοι ότι είναι δυνατόν να μπαίνει ως διαρρήκτης μέσα στο σπίτι μας μια ολόκληρη κυβέρνηση ή έστω και ένας υπουργός και να κλέβουν τα ασημικά μας για το καλό του λαού μας;

Αλήθεια πιστεύουν οι νέοι της ΟΝΝΕΔ της Κω ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο υπουργός θα επενδύσουν στις ιαματικές πηγές και θα τις αξιοποιήσουν;

Αλήθεια υπάρχουν κάποιοι αφελείς που πιστεύουν ότι την κλοπή την έκανε η κυβέρνηση και όχι κάποιος επενδυτής, από αυτούς που ζουν και βασιλεύουν τρώγοντας πρώτοι τον αγλέορα από το τραπέζι του κράτους και του λαού μας.

Την χρυσοφόρα μαρίνα της Κω την έκλεψαν οι δανειστές. Τώρα τις ιαματικές πηγές τις ληστεύουν οι επενδυτές μέσω μιας κυβέρνησης που προμετωπίδα της έχει την ιδιωτική επιχειρηματικότητα με επενδύσεις από θαλασσοδάνεια που στο τέλος θα τα πληρώσει πάλι ο λαός…..