Ι. Παππάς! Ο ανίκητος “ιός” του λαϊκισμού στην πτωχευμένη Ελλάδα του πολιτισμού

Διαβάσαμε το άρθρο του κυρίου Ι. Παππά, βουλευτή Δωδεκανήσου στο οποίο καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική πολιτική του στα θέματα αντιμετώπισης της Πανδημίας και της Θεομηνίας την οποία χαρακτηρίζει ως ανεξέλεγκτο λαϊκισμό.

Και καλά μέχρι εδώ η άποψη του εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης η οποία θα εντείνεται εκατέρωθεν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και άρα είναι δικαιολογημένη και συνηθισμένη.

Όμως στο άρθρο επεκτείνει την σκέψη του και μεταφέρει τον λαϊκισμό και στην εποχή των μνημονίων. Μας λέει:

“Είναι ο ίδιος μηχανισμός που ευδοκίμησε και πριν 10 χρόνια με την πάνω και την κάτω πλατεία των «αγανακτισμένων» που έχτισαν πολιτικές καριέρες και ένα ολόκληρο μνημόνιο. Τις υπεραπλουστεύσεις για τα μνημόνια και την οικονομία”.

Ο Κ. Παππάς μάλλον ξέχασε ότι κάποιοι μας πτώχευσαν το 2010. Ξέχασε ότι πτωχεύσαμε από τις μίζες, τα θαλασσοδάνεια και την ρεμούλα και του κόμματος του.

Ο κ. Παππάς μάλλον δεν έζησε την προσφυγιά των νέων επιστημόνων, μάλλον δεν είδε τους ανέργους και τις απολύσεις. Σίγουρα δεν τον έθιξαν οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Και γι’ αυτό ονομάζει τις διαμαρτυρίες των εκατομμυρίων διαμαρτυρομένων, λαϊκισμό που στήθηκε από μηχανισμούς αντιπάλων λες και οι πολίτες δεν έχουν μυαλό και ακολουθούν μηχανισμούς.

Είχαν τον Λιγνάδη κορώνα στην κεφαλή τους ενάμιση χρόνο. Είχαν τον Λιγνάδη για τρεις ολόκληρες εβδομάδες κρυμμένο σε κυβερνητική γυάλα. Βούιζε το θέατρο εδώ και δεκαπέντε χρόνια για τα κατορθώματα του όπως λένε οι ηθοποιοί και την κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπιστοσύνη του κ. Μητσοτάκη προς αυτό το τέρας και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ο κ. Παππάς θα τις ονομάσει λαϊκισμό!!